Ελλάδα – Αρμενία 2-3: Οι παίκτες της Ελλάδας σε «ακτίνες»

Gazzetta team
Ελλάδα – Αρμενία 2-3: Οι παίκτες της Ελλάδας σε «ακτίνες»

bet365

Η «γαλανόλευκη» έχασε ακόμη ένα ματς και παρότι έμεινε μόλις στο 8' πίσω στο σκορ, δεν έπαιξε ποτέ με δύο φορ!
Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε απόψε ακόμη μία ήττα, καθώς έχασε από την Αρμενία με 3-2. Οπου «πλήρωσε», για ακόμη μία φορά, την κακή της εκκίνηση, ενώ παρότι από το 32' έχανε με 2-0, δεν έπαιξε ποτέ με δύο φορ. Μάλιστα αμέσως μετά το 3-1 ο Σιώπης αντικατέστησε τον Σάμαρη στον άξονα και επειδή ο νεαρός χαφ τραυματίστηκε, η «γαλανόλευκη» τελείωσε με 10.
Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Φέρει ευθύνη στο γκολ του Καραμπετιάν με το οποίο η Αρμενία άνοιξε το σκορ, καθώς άργησε να βγει. Στα άλλα δύο δεν ευθύνεται, ενώ στο 90'+2΄έκανε διπλή εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθειες των Αρμενίων, όταν όλη η... Ελλάδα ήταν μπροστά και υπήρχαν πολλά κενά.
Χάρης Μαυρίας
Από την αρχή αντιμετώπισε προβλήματα ως δεξιός μπακ. Μόλις στο 3' «έχασε» την κεφαλιά από τον Μιχιταριάν και μπήκε «μουδιασμένα». Στο 17' αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.
Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Μπήκε νωχελικά όπως και όλη ομάδα, ενώ φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ της Αρμενίας, καθώς «έχασε» τον Γκαζαριάν στην ντρίπλα που του έκανε. Στο δεύτερο μισό ήταν καλύτερος μέχρι να γίνει το 3-1, ενώ απείλησε 2 φορές με κεφαλιά σε στημένη μπάλα. Μετά το 3-1στην ελληνική ομάδα υπήρχαν πολλοί κενοί χώροι, καθώς όλοι έπαιζαν ψηλά.
Δημήτρης Σιόβας
Στη φάση του πρώτου γκολ των Αρμένιων φαίνεται πως μπερδεύτηκε με τον Βλαχοδήμο και η λάθος συνεννόηση που είχαν έδωσε τη δυνατότητα στον Καραμπετιάν να σκοράρει. Στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε, αλλά στο 3-1 «τελείωσε» το ματς. Σε μία ελληνική άμυνα που είχε εν γένει πάρα πολλά προβλήματα στους κενούς χώρους.
Λεονάρντο Κούτρης
Δεν ήταν αρνητικός και μάλιστα στο 23' του πιστώνεται μία πολύ καλή κούρσα. Ομως δεν έκανε και τη διαφορά και δεν πλαγιοκόπησε από την αριστερή πλευρά.
Ζέκα
Σκόρερ της Εθνικής (54') με ωραίο τελείωμα, έβγαλε πάθος και θέληση. Από τους λίγους διακριθέντες, στο μέτρο του δυνατού.
Ανδρέας Σάμαρης
Παρτενέρ του Ζέκα στον άξονα, αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα. Δεν βοήθησε δημιουργικά ή ανασταλτικά, ενώ η κακή του βραδιά φάνηκε ακόμη και στο διάστημα 46'-74' (μέχρι το 3-1 δηλαδή) που η Ελλάδα ήταν καλύτερη. Τότε οι Αρμένιοι βγήκαν 2-3 φορές στην κόντρα, χωρίς να τους ανακόψει. Μάλιστα σε ανάλογη φάση πέτυχαν το 3ο τους γκολ. Αντικαταστάθηκε στο 75'.
Δημήτρης Πέλκας
Σε κακή βραδιά βρέθηκε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός. Επαιξε τόσο στα άκρα (αριστερά), όσο και στον άξονα πίσω από φορ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Χωρίς το 1vs1 ή την κάθετη πάσα, αντικαταστάθηκε στο 68'.
Κώστας Φορτούνης
Μακράν ο κορυφαίος της Εθνικής μας και από τους ελάχιστους «διασωθέντες». Το γκολ του Ζέκα αποτελεί προϊόν δικής του ατομικής ενέργειας, ενώ στο 7' παραλίγο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο γκολκίπερ Χαραπετάν έκανε πολύ καλή επέμβαση στο σουτ του. Προσπάθησε να βγάλει/δημιουργήσει φάσεις, τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το πανέμορφο γκολ που σημείωσε στο 87'. Επαιξε τόσο στον άξονα, όσο και στα άκρα.
Γιώργος Μασούρας
Ετρεξε, πίεσε, το πάλεψε, αλλά του έλειπε το... κάτι παραπάνω. Στο 29' έκανε ωραία κίνηση, στο 49' και 54' απείλησε και πρέσαρε ψηλά.
Ευθύμης Κουλούρης
Στο 64' παραλίγο να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ με μακρινό σουτ, στην καλύτερη αποψινή στιγμή του. Το «πάλεψε», αλλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε πολύ μόνος.
Γιάννης Κώτσιρας
Ισως το μοναδικό θετικό της Εθνικής από το αποψινό ματς. Πέρασε στο 17' αντί του Μαυρία και μόνο «ψαρωμένος» δεν ήταν. Μάλιστα στο 26' πιστώνεται πως αμύνθηκε πολύ καλά σε αντεπίθεση/μισό γκολ των Αρμένιων, που τους «έβγαλε» οφ σάιντ.
Δημήτρης Κολοβός
Πέρασε στο 68' αντί του Πέλκα και παραλίγο να γίνει «ήρωας» όταν στις καθυστερήσεις ο Χαραπετάν έκανε πολύ καλή επέμβαση στο συρτό σουτ που επιχείρησε. Επαιξε στα άκρα, αλλά μόνο στη φάση του 90'+2' έκανε αισθητή την παρουσία του.
Δημήτρης Σιώπης
Πέρασε στο 75' αντί του Σάμαρη και τραυματίστηκε δευτερόλεπτα μετά. Δεν συνέχισε και η Ελλάδα τελείωσε με 10 παίκτες.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα