Βοσνία - Ελλάδα 2-2: Οι διεθνείς σε «ακτίνες»

Νίκος Μαρούδας
Βοσνία - Ελλάδα 2-2: Οι διεθνείς σε «ακτίνες»

bet365

Το gazzetta.gr περνά από... ακτίνες τους διεθνείς που κατάφεραν και γύρισαν από την κόλαση του 2-0, φεύγοντας από την Βοσνία με το 2-2!

Βλαχοδήμος: Έχει ευθύνη στο 2-0, καθώς δεν έχει δημιουργήσει τείχος στο φάουλ που εκτελεί ο Πιάνιτς κι από το οποίο έρχεται το 2-0. Από το 2-0 και μετά, οι Βόσνιοι... έσβησαν και ο Έλληνας γκολκίπερ δεν είχε κάποια άλλη δύσκολη στιγμή.

Μπακάκης: Από τα πόδια του φεύγει η μπάλα στην μεγάλη ευκαιρία του Φορτούνη μετά το 2-0. Είχε πολλά τρεξίματα κι αρκετές σέντρες, έδωσε βοήθειες από τα δεξιά χωρίς να κάνει όμως το κάτι παραπάνω και αντικαταστάθηκε στο 80'

Σιόβας: Είχε πολλά προβλήματα όπως κι όλη η άμυνα της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η εικόνα της Εθνικής βελτιώθηκε και οι Βόσνιοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα πίσω...

Μπουχαλάκης: Με εξαίρεση μια σέντρα για την κεφαλιά του Δώνη στο 33', δεν έκανε το παραμικρό σε όλο το άλλο πρώτο ημίχρονο και σωστά αντικαταστάθηκε.

Ζέκα: Το... μηχανάκι της Εθνικής για ακόμα ένα παιχνίδι. Ακόμα και στο κακό πρώτο ημίχρονο της Ελλάδας, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα. Συνέχισε να το κάνει και στο δεύτερο, ενώ κέρδισε την κόκκινη του Πιάνιτς κι έδωσε την ευκαιρία στην Ελλάδα να παίξει για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω. Από τα πόδια του φεύγει η τρομερή σέντρα για το κεφάλι του Κολοβού που ισοφάρισε.

Φορτούνης: Ήταν από τους καλύτερους κι ο άνθρωπος που έβαλε στο 63' την Εθνική και πάλι στο παιχνίδι. Πρώτα κέρδισε το πέναλτι και στη συνέχεια το εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε την πρώτη ευκαιρία της εθνικής σε κενή εστία. Κέρδισε το πέναλτι στο 63' και μείωσε σε 2-1.

Δώνης: Μαζί με τον Φορτούνη ήταν στους καλύτερους που αγωνίστηκαν για 90'. Πάλεψε από την αρχή σε πολλές μονομαχίες, απείλησε με κεφαλιά στο 33', όπως και στο 61', ενώ δίνει την πάσα στον Φορτούνη που κερδίζει το πέναλτι στο 63'. Στο 89' απείλησε με σουτ που έφυγε λίγο έξω.

Παπασταθόπουλος: Ο αρχηγός της Εθνικής επέστρεψε και χρειάστηκε χρόνο για να... συμμαζέψει την άμυνα της Εθνικής. Το έκανε όμως ακόμα και μετά το 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο οι Βόσνιοι δεν απείλησαν καθόλου, ενώ έχει ένα πολύ σημαντικό κόψιμο αμέσως μετά το 2-2.

Κουρμπέλης: Έδειχνε εκτός από τα νερά του στην αρχή του αγώνα όταν βρέθηκε σε θέση στόπερ. Λίγο αργότερα ανέβηκε στο κέντρο κι ήταν καλός μέχρι να γίνει αλλαγή στο 67'.

Σάμαρης: Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλά προβλήματα στο πρώτο, όπως όλοι στο κέντρο, στην επανάληψη βρήκε τον κανονικό του ρόλο και ήταν αρκετά δραστήριος απείλησε με σουτ στο 90'.

Κούτρης: Πολύ καλό παιχνίδι από τον αμυντικό του Ολυμπιακού. Είχε αρκετά ανεβάσματα και στα 90', ενώ στο 76' πέρασε ωραία μπαλιά στον Κολοβό ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν τελικά σκοράρει. Γενικά όμως έχει κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Μασούρας: Μπήκε στο παιχνίδι με την έναρξη της επανάληψης κι έδωσε την πρώτη... σπιρτάδα που έλειπε στην Εθνική. Ήταν δραστήριος στα πρώτα λεπτά που αγωνίστηκε, βοήθησε αρκετά να ανεβάσει την ψυχολογία και των συμπαικτών του.

Κολοβός: Η «χρυσή» αλλαγή του Αναστασιάδη! Πέρασε στο παιχνίδι στο 67' μετά την αποβολή του Πιάνιτς κι έκανε ακόμα πιο επιθετική την Εθνική. Απείλησε στο 76' και... χτύπησε στο 85' δίνοντας έναν υπέρ πολύτιμο βαθμό στην Ελλάδα ενόψει της συνέχειας.

Κουλούρης: Πέρασε στο παιχνίδι στο 80', λίγο πριν το 2-2, και δεν πρόλαβε να φανεί. Δεν μπορεί να κριθεί.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα