Μπακασέτας: Να δούμε το ματς σαν τελικό!

Gazzetta team
Μπακασέτας: Να δούμε το ματς σαν τελικό!

bet365

Την ανάγκη της Εθνικής Ομάδας να μην υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο και να δει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα υπογράμμισε ο Τάκος Μπακασέτας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Open και θα προβληθεί στην εκπομπή Open Sport, το Σάββατο στις 12:50 το μεσημέρι.

«Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να κοιτάξεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα είναι το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν και πρέπει να το δούμε σαν τελικό. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και ελπίζω όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε το στόχο που έχουμε βάλει. Τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα πολύ σημαντικά και για τους βαθμούς αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας» είπε ο Τάσος Μπακασέτας ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής στα European Qualifiers.

Στην ίδια εκπομπή θα προβληθεί όλο το ρεπορτάζ του απεσταλμένου του Open, Γρηγόρη Ατρείδη, στο Λιχτενστάιν και θα γίνει απευθείας σύνδεση για να μάθουμε την πιθανή ενδεκάδα της Ελλάδας λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της Εθνικής στα European Qualifiers.

Το βράδυ του Σαββάτου το Open έχει ετοιμάσει μία πολύ πλούσια τηλεοπτική παραγωγή, με διάρκεια που θα αγγίξει τις 4 ώρες, τρεις απεσταλμένους και συνολικά περισσότερους από 30 δημοσιογράφους και τεχνικούς για να καλύψει το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στην προκριματική φάση του Euro 2020!

Ο κορυφαίος Ελληνας sportscaster, Αλέξης Σπυρόπουλος, θα είναι στην περιγραφή της αναμέτρησης Λιχτενστάιν-Ελλάδα στις 21:45 και στο πλευρό του θα έχει τον Ντέμη Νικολαϊδη στο σχόλιο του αγώνα.

Η σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά θα αρχίσει στις 21:00 με την pre game εκπομπή "Στον δρόμο για το Euro 2020". Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης μας βάζουν στο κλίμα της διοργάνωσης και του αγώνα, με καλεσμένο στο στούντιο τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με το Rheinpark Stadion του Βαντούζ, απ’ όπου οι απεσταλμένοι του Open θα μας ενημερώσουν για τις συνθέσεις των ομάδων, ενώ ένα μέλος από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ομάδας θα μιλήσει ζωντανά στο Open.

Επίσης, θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή και ποδοσφαιριστών της Εθνικής στην κάμερα του Open.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού o συντονισμός μεταφέρεται ξανά στο στούντιο του Open. Με συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο οι απεσταλμένοι του καναλιού θα μας μεταφέρουν το κλίμα από τα αποδυτήρια και όλοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά για να σχολιάσουν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από το παιχνίδι της Ελλάδας, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα