Με επιτυχία η χρονιά για τον Θερμαϊκό Στομίου που παρέμεινε στην κατηγορία

Gazzetta team
Με επιτυχία η χρονιά για τον Θερμαϊκό Στομίου που παρέμεινε στην κατηγορία

bet365

Άλλη μια πετυχημένη χρονιά έκλεισε για τον Ιστορικό Θερμαϊκό Στομίου με τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία να επιτυγχάνεται μαζί με την προώθηση νεαρών παιδιών από την νεοσύστατη Ακαδημία να παίρνει τον δρόμο της.

Κάθε χρονιά έχει τις δυσκολίες της αλλά με την στήριξη όλων των παικτών-μελών της οικογένειας του Θερμαϊκού όλα τελείωσαν καλά και το καλοκαίρι ο νέος σχεδιασμός, συνέχεια του σωστού σκεπτικού εδώ και λίγα χρόνια, άρχισε. Στήριξη από όλη την ευρύτερη περιοχή του Στομίου, Ομολίου και Καρίτσας και όπως κάθε χρονιά ο καθένας από τους κατοίκους έκανε ότι μπορούσε για να χαίρεται στο γήπεδο του Κάμπινγκ, την αγαπημένη ομάδα του.

Αγωνιστικά, πρώτη χρονιά εξ ολοκλήρου τα ηνία είχε ο κόουτς Χρήστος Βλούχος και μαζί με τον Κώστα Βούντα έτρεχαν ώστε να μην υπάρχει εκκρεμότητα στο παραμικρό και με περίσσια δύναμη ακόμα και φανέλα φόρεσαν και πρόσφεραν όταν ήταν αναγκαίο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο σαν παίκτες. Ειδικά ο Κώστας Βούντας είναι άξιος συγχαρητηρίων καθώς παρότι ραυματισμένος ξανά και ξανά δεν δίστασε να μπει στην μάχη στον «Πελτέ» κάτω από δύσκολες συνθήκες κι ας φώναζε ο «Μουστάκιας» και η Μαρία. Η επιστροφή μετά από σύντομη καριέρα στην Τσβάι Λίγκα Γερμανίας του Κώστας Φόρμ βοήθησε σημαντικά και στο σκοράρισμα. Πάντα μεγάλη η βοήθεια του «τέτοιου» Γιακουβή στην γραμμή πίσω από τους επόπτες, να βοηθά και στην οικονομική εκστρατεία της Ομάδος.

Βεβαίως μια σημαντική κεφαλιά του Κάρδιου - Χρήστου Οικονόμου έδωσε και τυπικά την παραμονή στην Ομάδα. Δεύτερη φορά που κεφαλιά δίνει χαρά σε μια ολόκληρη σαιζόν. Προηγήθηκε η κεφαλιά ανόδου του Βλούχου πριν δύο χρόνια και χωρίς να χαλαστεί τρίχα από το καλοχτενισμένο του πάντα κεφάλι. Ο Κάρδιος λοιπόν στο Ιπανέμα φέτος έχει να το λέει για τα κατορθώματά του, κουράγιο στους φίλους που θα τον ακούνε. Συντελεστές εντός γραμμών ο καθένας με ότι και όταν μπορούσε, ήταν οι Φωτίου Τζίμης, Οικονόμου Ρίζος, Οικονόμου Χρήστος-Κάρδιος, Θεοδώρου Γιάννης, Τοπάλης Μάριος, Τοπάλης Άγγελος, Σελήνης Δημήτρης, Πικούλης Δημήτρης, Παπαχρήστος Γιάννης, Σερίκου Άντι, Χλωρός Βασίλης, Σελήνης Κώστας «Δικηγόρος», Μπάτσικας Κώστας, Χατζηλιόντας Μαργαρίτης, Κώστας Φόρμ, Τσιάρας Γιάννης, Γιάνναρος Σάββας, Ταπατάς Γιώργος, Πολύζος Οδυσσέας (περαστικά μετά από τον σοβαρό του τραυματισμό), Θεοδώρου Αντώνης και βέβαια Βλούχος Χρήστος & Βούντας Κώστας.

Ο Πέτρος Λιάπης με το ΜΑΕ, ο Σουλιώτης, η Μαρία Αποστολίδου Ιπανέμα/Ξενοδοχείο Βλάσσης, ο Αξιώτης με τον Φάρο αλλά και το σύνολο των επαγγελματιών πάντα με την βοήθεια τους στήριξαν την ομάδα όπως κάθε χρόνο. Η νέα χρονιά επί τάπητος στο LARGO του Νίκου Δημερά με ιδέες να έρχονται και από το Πέτρινο στην Καρίτσα, το RIVERSIDE και το βενζινάδικο του Νίκου Σελήνη όπου ο κουμπάρος Κόουτς του κάνει παρέα με τις ιδέες του. Νίκο κουράγιο…

Όλοι μαζί ο καθένας από την πλευρά του πάλι θα είναι εκεί στην προετοιμασία του Αυγούστου κι ας πήγε σε Ακαδημία όμορου Νομού ο μοναδικός διπλωματούχος ΟΥΕΦΑ C της περιοχής Κόουτς Χοτελ Αλεξίου (με περίφημο γλυκό μπισκότο της Μαρίας). Πάντα θα είναι δίπλα στην ομάδα και μετά την ολοκλήρωση της «εκπαίδευσής του» θα είναι έτοιμος να αναλάβει μεγάλες και ιστορικές ομάδες όπως ο Θερμαϊκός Στομίου και να τον οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά.

 

Τελευταία Νέα