Αργεντινή και Αναγέννηση έπαιξαν για εκείνους που το έχουν ανάγκη (pics & vids)

Gazzetta team
Αργεντινή και Αναγέννηση έπαιξαν για εκείνους που το έχουν ανάγκη (pics & vids)

bet365

Πιστή στο ραντεβού της με την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη ήταν και φέτος το Πάσχα η Αργεντινή Καρδίτσας.

Η Αργεντινή Καρδίτσας πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει έναν αγώνα με επίλεκτους παίχτες της Αναγέννησης προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας. Το εγχείρημα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια, που αποσκοπούσε στη συγκέντρωση αγαθών και χρημάτων για τους πολίτες της Καρδίτσας που το έχουν ανάγκη.

Όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Βαγγέλη Φαλιάγκα με την Αναγέννηση πρώτη και καλύτερη, καθώς ποδοσφαιριστές από άλλες γενιές φόρεσαν ξανά τα κιτρινόμαυρα. Το παρών στη φιλική αναμέτρηση έδωσαν εκπρόσωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας, ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ξηλωμένος, αθλητικοί φορείς, προπονητές, ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία και μη, αλλά και φίλαθλοι της Αναγέννησης, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με 6-4 υπέρ της Αργεντινής, για την οποία αγωνίστηκαν οι: Σωκράτης Μπουντούρης, Άγγελος Χατζηρίζος, Χρήστος Οικονόμου, Σπύρος Γκουγκούδης, Χάρης Μίχος, Πέτρος Ζευγαράς, Αλέξανδρος Κρανιώτης, Κώστας Τζιφούλης και Αντρέας Χαντζής.

 

Τελευταία Νέα