Γυναίκα επόπτης δεν είδε ότι η μπάλα βγήκε εκτός και μέτρησε το γκολ! (vid)

Gazzetta team
Γυναίκα επόπτης δεν είδε ότι η μπάλα βγήκε εκτός και μέτρησε το γκολ! (vid)

bet365

Η μπάλα βγήκε καθαρά εκτός αγωνιστικού χώρου, η γυναίκα επόπτης δεν το είδε και μετά το γκολ μέτρησε εν μέσω διαμαρτυριών...

Απίθανη φάση σε αγώνα τοπικού στη Νάξο και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση ΠΑΣ Νάξου-ΑΜΣ Φιλωτίου. Μετά από κόντρα μεταξύ επιθετικού των φιλοξενούμενων και του τερματοφύλακα των γηπεδούχων η μπάλα πήρε… τρελά φάλτσα και παρότι έσκασε όχι απλώς εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά στο ταρτάν του στίβου, επέστρεψε στο γήπεδο.

Η γυναίκα βοηθός διαιτητή δεν το αντιλήφθηκε, όπως επίσης και ο διαιτητής που ήταν πολύ μακριά, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να συνεχιστεί και να σημειωθεί ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ.

Το λάθος της βοηθού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τους αδικημένους να διαμαρτύρονται έντονα. Ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης τελικά δεν ακύρωσε το γκολ με αποτέλεσμα η ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου να φύγει με τη νίκη με σκορ 1-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα