ΕΠΟ: Η οικονομική Αστυνομία κάνει πολύωρο έλεγχο και ψάχνει τα... πάντα!

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Η οικονομική Αστυνομία κάνει πολύωρο έλεγχο και ψάχνει τα... πάντα!

bet365

Ο έλεγχος της οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ ξεκίνησε περίπου στις 10 το πρωί και κράτησε μέχρι τις 6 το απόγευμα (!) ενώ υπήρχε το ενδεχόμενο οι αρμόδιοι είτε να ξαναπήγαιναν είτε να έμεναν και άλλο στην Ομοσπονδία! Υπήρξε ειδικό καροτσάκι για την συλλογή φακέλων και στοιχείων και φορτηγάκι!

Κλιμάκιο αρκετών ατόμων, όπου ανάμεσά τους είναι και δύο εισαγγελείς, βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης (15/1) στο λογιστήριο της Ομοσπονδίας όπου και έκαναν αναλυτικό έλεγχο στα βιβλία και στα οικονομικά στοιχεία της ΕΠΟ. Ψάχνουν τα... πάντα και εστιάζουν κυρίως στα στοιχεία των τελευταίων πέντε ετών (άλλες πηγές έκαναν λόγο για φακέλους τριών ή τεσσάρων ετών). Από συναλλαγές, ταμειακές εισροές μέχρι οτιδήποτε άλλο. Από πληρωμές, αποζημιώσεις και τα σχετικά με αυτά ζητήματα.

Είναι χαρακτηριστικό πως είχαν μείνει μέχρι τις 6 το απόγευμα ενώ είχαν μεταβεί στην ΕΠΟ στις 10 το πρωί και ενώ υπήρχε το ενδεχόμενο να παραμείνουν και άλλο ή να πάνε ξανά στην ελληνική Ομοσπονδία. Μάλιστα υπήρχε καροτσάκι για την συλλογή αρχείων και φακέλων - στοιχείων αλλά και φορτηγάκι. Συγκέντρωσαν αρκετές κούτες με φακέλους. Από την καταγγελία που είχε γίνει υπήρξε εισαγγελική παραγγελία για την ερευνα ενώ υπάρχει και συγκεκριμένος εισαγγελέας επιφορτισμένος με το θέμα. Πάντως υπάρχει η πληροφορία πως η οικονομική Αστυνομία μπορεί να ασχοληθεί και με άλλους αθλητικούς φορείς ή και Ομοσπονδίες.

 

Τελευταία Νέα