Η UEFA έδωσε λεφτά για το στέγαστρο στο Παγκρήτιο και η ΕΠΟ δεν τα χρησιμοποίησε!

Gazzetta team
Η UEFA έδωσε λεφτά για το στέγαστρο στο Παγκρήτιο και η ΕΠΟ δεν τα χρησιμοποίησε!

bet365

Κονδύλι ώστε να επισκευαστεί το στέγαστρο στο Παγκρήτιο Στάδιο είχε διαθέσει η UEFA στην ΕΠΟ με την δεύτερη ωστόσο να μην το χρησιμοποιεί ποτέ!

Προκριματικά Champions League με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση της UEFA με τον Λευτέρη Αυγενάκη ήταν και το θέμα του Παγκρητίου Σταδίου και τα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία που ήταν να γίνουν εκεί.

Ο αξιωματούχος της UEFA, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, πως η Ευρωπαίκή Ομοσπονδία είχε διαθέσιμα κι εγκεκριμένα χρήματα προκειμένου αυτά να διατεθούν για την επισκευή στο σκέπαστρο του γηπέδου και να γίνονταν εκεί τα παιχνίδια με Ιταλία κι Αρμενία. Όμως η ΕΠΟ, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί δεν έκανε ποτέ χρήση του κονδυλίου και το σκέπαστρο δεν επισκευάστηκε.

Το κονδύλι ήταν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο έργο και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλού με αποτέλεσμα τα χρήματα να μπλοκαριστούν. Αυτά όμως υπάρχουν ακόμα και πλέον μένει να δούμε πότε θα χρησιμοποιηθούν ώστε το σκέπαστρο να επισκευαστεί και η Εθνική να αγωνιστεί στην Κρήτη.

Από εκεί και πέρα, δεν έγινε καμία συζήτηση για την διαιτησία, αλλά ούτε και για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΕΡΤ. Αυτό που συζητήθηκε είναι τα θέματα της γηπεδικής βίας, αυτό των στημένων αγώνων αλλά και του εκλογικού συστήματος.

 

Τελευταία Νέα