Ώρα πρόκρισης για την Εθνική Νέων

Ώρα πρόκρισης για την Εθνική Νέων

Νίκος Μαρούδας
Ώρα πρόκρισης για την Εθνική Νέων

bet365

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την Εθνική Νέων, η οποία αντιμετωπίζει την Τσεχία με στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στη τελική φάση του Euro U19.

Με ένα και μοναδικό στόχο τη νίκη, η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει στις 16:00 στην Αγγλία την Τσεχία. Το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα, μετά το 2-1 επί της Αγγλίας, είναι επικεφαλής στον όμιλό της και αναζητά τη νίκη που θα την στείλει στη τελική φάση του Euro U19 το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αρμενίας.

Η Εθνική, θέλει μια απλή νίκη ώστε να μην την νοιάζει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Αν τώρα δεν τα καταφέρει και έρθει ισόπαλη με την Τσεχία, τότε θα θέλει νίκη της Δανίας επί της Αγγλίας ή ισοπαλία και σε αυτό το ματς, ώστε να πάρει και πάλι εκείνη το εισιτήριο. Η μόνη περίπτωση που την αποκλείει ό,τι και να γίνει, χωρίς να την νοιάζει το άλλο παιχνίδι είναι να ηττηθεί. Σε αυτό το ενδεχόμενο μένει σίγουρα εκτός τελικής φάσης.

Η βαθμολογία:

1. Ελλάδα 4
2. Αγγλία 3
3. Τσεχία 3
4. Δανία 1

Η τελευταία αγωνιστική:

Τσεχία – Ελλάδα (16:00)

Δανία – Αγγλία (16:00)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα