Σύσκεψη στην ΕΠΟ για το μέλλον της Superleague

Gazzetta team
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για το μέλλον της Superleague

bet365

Σύσκεψη κορυφής θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ την Παρασκευή (04/01), όπου εκπρόσωποι των διαιτητών, των FIFA/UEFA, της ομοσπονδίας, της Πολιτείας και της Super League θα συζητήσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο «τάραξε» τα -όχι και τόσο ήρεμα- νερά του ελληνικού πρωταθλήματος, θέτοντας εν αμφιβόλω την απρόσκοπτη συνέχισή του και τους χαμηλούς τόνους προς το φινάλε της σεζόν.

Μετά την αναβολή της 15ης αγωνιστικής, λόγω της αποχής των διαιτητών, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θσ συναντηθούν την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στα γραφεία της ΕΠΟ, ώστε να συσκεφθούν για το μέλλον της Super League.

Εκ μέρους των διαιτητών θα παραστούν οι Ιωάννης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης, τη FIFA και την UEFA θα εκπροσωπήσει ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ και την ΕΠΟ ο πρόεδρος, Ευάγγελος Γραμμένος. Επίσης θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι της ελληνικής Πολιτείας, της αστυνομίας και της Super League.

Υπενθυμίζεται πως οι διαιτητές έχουν θέσει ως βασικό θέμα στη συζήτηση την ασφάλειά τους, ενώ οι ομάδες πρέπει να αποφασίσουν για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, αφού η Super League ψήφισε μεν να διεξαχθεί η 15η αγωνιστική στη θέση της 16ης το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου και να γίνει μετακύλιση του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα, όμως Ολυμπιακός, Άρης και Πανιώνιος ήταν αντίθετοι, με τους Πειραιώτες να προσφεύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα