Τελευταία προπόνηση για την Εθνική πριν την Ελβετία (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Τελευταία προπόνηση για την Εθνική πριν την Ελβετία (pics)

bet365

Δίχως προβλήματα προπονήθηκε η Εθνική Ελλάδας την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με την προετοιμασία για το φιλικό της Παρασκευής με την Ελβετία να ολοκληρώνεται.

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν τον αγώνα με τους Ελβετούς έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (22/3), στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά και ήταν ανοικτή για ΜΜΕ και κοινό.

Οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στις 17:30, με τον Μίκαελ Σκίμπε να τους μιλάει για λίγο και στη συνέχεια να δίνει το «σύνθημα» για την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, πριν το «τεστ» με τους Ελβετούς στο ΟΑΚΑ.

Οι διεθνείς έκαναν προθέρμανση και διατάσεις, με τους τρεις τερματοφύλακες, Καρνέζη, Μπάρκα και Γιαννιώτη να ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα με τον Φάνη Κατεργιαννάκη.

Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ έπαιξαν και «κορόιδο» σε γκρουπ των 8.

Στις 18:30 ο Γερμανός τεχνικός τους χώρισε σε δυο ομάδες, ώστε να κάνουν ασκήσεις τακτικής, με τη μια ομάδα να παίζει άμυνα και την άλλη να πιέζει.

Με τα κίτρινα έπαιξαν οι Παπαδόπουλος, Ζέκα, Σταφυλίδης, Λημνιός, Μπακάκης, Σάμαρης, Τζαβέλας, Μήτρογλου, Πέλκας και Δώνης, ενώ με τα μπλε οι περισσότεροι εξ όσων υπολογίζονται ως βασικοί για τον αγώνα με την Ελβετία, Ρέτσος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Τοροσίδης, Ταχτσίδης, Κουρμπέλης, Κουλούρης, Φορτούνης και Μπακασέτας.

Γιαννιώτας, Τζιόλης, Καρέλης και Λυκογιάννης ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα, κάνοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο διπλανό, βοηθητικό γήπεδο.

Στις 18:10 και για περίπου 15’, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. Για την ιστορία, οι «μπλε» επικράτησαν με 10-7.

Τότε το πρόγραμμα τελείωσε, με τους παίκτες να μαζεύουν τα πράγματά τους και μετά από λίγο την αποστολή να αποχωρεί από το προπονητικό κέντρο.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

 

Τελευταία Νέα