Ανεβάζει ρυθμούς η Εθνική (gTV & pics)

Ανεβάζει ρυθμούς η Εθνική (gTV & pics)

Νίκος Μαρούδας
Ανεβάζει ρυθμούς η Εθνική (gTV & pics)

bet365

Με όλους τους διεθνείς πραγματοποιήθηκαν οι δύο προπονήσεις της Εθνικής ομάδας την Τρίτη, με τον Μίχαελ Σκίμπε να ανεβάζει σιγά σιγά τους ρυθμούς...

Τις πρώτες της προπονήσεις της με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον Μίχαελ Σκίμπε διαθέσιμους, έκανε το πρωί και το απόγευμα της Τρίτης η Εθνική ομάδα ενόψει του φιλικού με την Ελβετία. Ο Γερμανός τεχνικός, είδε να τελειώνουν και τα δύο προγράμματα χωρίς κάποιο απρόοπτο, ενώ στην απογευματινή προπόνηση, ο ρυθμός ήταν αρκετά έντονος...

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ο Μίχαελ Σκίμπε χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις ομάδες και αγωνίστηκαν σε παιχνίδι με μία και δύο επαφές, ενώ αμέσως μετά οι τρεις ομάδες έπαιξαν διπλό σε μικρούς χώρους.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό μεταξύ των διεθνών, με τα πειράγματα να μη λείπουν και την όρεξη για δουλειά να φαίνεται στις προσπάθειες όλων. Με τους μπλε αγωνίστηκαν οι: Μανωλάς, Τζαβέλλας, Ζέκα, Ταχτσίδης, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης και Πέλκας, με τους κίτρινους οι: Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Τζιόλης, Μπακασέτας και Μήτρογλου, ενώ με τους πορτοκαλί οι: Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Δώνης, Κουλούρης, Λημνιός, Φορτούνης.

Για κλείσιμο το πρόγραμμα είχε τελειώματα φάσεων και κάποιες εκτελέσεις στημένων. Η επόμενη προπόνηση της Εθνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα.

Δείτε το βίντεο με πλάνα από την προπόνηση:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα