Γραμμένος: «Φτωχότερο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δίχως τον Κουτσοκούμνη»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Φτωχότερο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δίχως τον Κουτσοκούμνη»

bet365

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε με επιστολή μέσω της ΕΠΟ προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό του πρώην επιτετραμμένου της FIFA στην Ελλάδα και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που τη Δευτέρα (5/3) «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

« Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε σήμερα, μέσω επιστολής του προέδρου της κ. Ε.Γραμμένου προς την Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τα θερμά της συλληπητήρια για την απώλεια του προέδρου της Κ.Ο.Π. και μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Το περιεχόμενο της επιστολής του κ. Γραμμένου:

"Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμότατα συλλυπητήρια της οικογένειας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα για την απώλεια του ιδιαίτερα προσφιλούς μας Κωστάκη Κουτσοκούμνη, προέδρου της Κ.Ο.Π. και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA.

Είναι βέβαιο ότι το ευρωπαικό ποδόσφαιρο καθίσταται πλέον φτωχότερο! Ο εκλιπών ήταν ξεχωριστή προσωπικότητα, εξαιρετικός συνεργάτης με σύγχρονες ιδέες για το ποδόσφαιρο και μοναδική συνεισφορά στην πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για μας δε, στην Ελλάδα, η προσφορά του στην πρόσφατη προσπάθεια θεσμικού εκσυγχρονισμού της Ομοσπονδίας μας ήταν θεμελιώδης και ανεκτίμητη.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν προσηνή, πνευματώδη και ικανό άνθρωπο και φίλο, ο οποίος προσέφερε πάντα την εμπειρία, τη γνώση και την βοήθειά του άμεσα και γενναιόδωρα.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα είναι πάντα κοντά μας. Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στους οικείους του και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Κύπρου"».

 

Τελευταία Νέα