Κόντρα Ολυμπιακού -ΕΠΟ για το ποσοστό στις πωλήσεις παικτών

Κόντρα Ολυμπιακού -ΕΠΟ για το ποσοστό στις πωλήσεις παικτών

Gazzetta team
Κόντρα Ολυμπιακού -ΕΠΟ για το ποσοστό στις πωλήσεις παικτών

bet365

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μειωθεί το ποσοστό που λαμβάνει η ΕΠΟ από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να υπάρξει αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Ολυμπιακός και ΕΠΟ είχαν νέα κόντρα, αυτή την φορά το θέμα του ποσοστού που λαμβάνει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με την Live Sport, στο χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Τάκης Αγραφιώτης, ζήτησε να συζητηθεί η πιθανότητα μείωσης του ποσοστού της ομοσπονδίας τονίζοντας πως το 3% είναι μεγάλο. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνει τόσα λεφτά η ΕΠΟ. Εμείς αγοράζουμε έναν παίκτη με 1 εκατ. ευρώ και τον πουλάμε 10. Η ομοσπονδία πώς βοηθά στην αγωνιστική βελτίωση του ποδοσφαιριστή», ρώτησε σχετικά.

Η απάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου ήταν πως «… το θέμα αυτό δεν μπορεί να συζητηθεί τώρα. Το ποσοστό μπορεί να μειωθεί μόνο με απόφαση της ετήσιας γενικής συνέλευσης που θα γίνει το καλοκαίρι».

Στο πλευρό της ΕΠΟ ήταν ο ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο του Δικεφάλου του Βορρά, Μάκη Γκαγκάτση, να τονίζει: «Δεν είναι μεγάλο ποσοστό το 3%. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον Ρέι από τη Γοδόι Κρουζ και η ομοσπονδία της Αργεντινής εισέπραξε το 20% των χρημάτων που πληρώσαμε».

Από την μεταγραφή του Ρέτσου ο Ολυμπιακός έδωσε στην ΕΠΟ 660.000 ευρώ!

 

Τελευταία Νέα