Με οδηγία - εντολή της FIFA προκαταβολικά οι αμοιβές των διαιτητών!

Δημήτρης Τομαράς
Με οδηγία - εντολή της FIFA προκαταβολικά οι αμοιβές των διαιτητών!

bet365

Μετά από οδηγία - εντολή της FIFA οι οφειλές προς τους διαιτητές της Λίγκας εξοφλούνται άμεσα και στον β' γύρο θα πληρώνονται προκαταβολικά. Δείτε τις σχετικές αποφάσεις.

Οι διαιτητές έχουν ακόμα λαμβάνειν στο σύνολο το ποσό των 440.000 ευρώ. Μετά από σχετική οδηγία - εντολή της FIFA θα εξοφληθεί αυτό το ποσό εντός των προσεχών ημερών. Ο στόχος είναι να γίνει όσο πιο άμεσα για να κλείσει το συγκεκριμένο... μέτωπο. Παράλληλα η Παγκόσμια Ομοσπονδία με εντολή της πέρασε το να πληρώνονται πριν τα ματς στον β' γύρο οι διαιτητές της Super League. Η Λίγκα είχε προτείνει τα χρήματα να δίνονται σε δόσεις και ως προς τον β' γύρο αλλά το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό από FIFA και UEFA. Δείτε τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ πιο κάτω για το θέμα αυτό:

- Επικυρώθηκε η τελική μορφή της συμφωνίας μεταξύ ΕΠΟ και Super League αναφορικά με την εξόφληση των οφειλόμενων στους διαιτητές των αγώνων του πρωταθλήματος, η οποία θα έχει ως εξής:

α. Οι οφειλές προηγουμένων ετών θα εξοφληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.
β. Οι οφειλές της τρέχουσας περιόδου και των εναπομεινασών τεσσάρων αγωνιστικών του α' γύρου θα καταβληθούν άμεσα από την ΕΠΟ, η οποία θα διευκολύνει σε επίπεδο ρευστότητας τη Super League.
γ. Στους αγώνες του β' γύρου του πρωταθλήματος οι διαιτησίες θα προπληρώνονται και αναμένεται η σχετική επικύρωση της απόφασης και από την Super League.
 

Τελευταία Νέα