SOCCA World Cup 2019: Εθελοντές, η ψυχή της διοργάνωσης!

Gazzetta team
SOCCA World Cup 2019: Εθελοντές, η ψυχή της διοργάνωσης!

bet365

Τα παιδιά με τις ροζ μπλούζες αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα για την άρτια διοργάνωση που διαφήμισε την Ελλάδα στα πέρατα της γης! Για εννέα ημέρες, ήταν όλοι τους πρόθυμοι και χαμογελαστοί να βοηθήσουν!

Ο λόγος για τους εθελοντές και τη σημαντική βοήθεια που παρείχαν σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης. Από τις υπηρεσίες κερκίδας μέχρι τη συνοδεία των ομάδων, το εθελοντικό κομμάτι της διοργάνωσης είχε δυναμική συμμετοχή, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Τμήματος Εθελοντισμού του συνδιοργανωτή Δήμου Ρεθύμνης.

Περιζήτητες οι ομάδες στην πόλη!

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνου είχε αναλάβει και την ξενάγηση των ομάδων στην πόλη, προκειμένου να γνωρίσουν την ιστορία και τις σημαντικότερες τοποθεσίες της. Εκεί, οι αποστολές των ομάδων αναγνωρίζονταν αμέσως από τους πολίτες, οι οποίοι ζητούσαν να φωτογραφηθούν αμέσως και να πάρουν αυτόγραφα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αποστολή του Ομάν δε σταμάτησε να χαιρετά τον κόσμο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα της ξενάγησης.

Η GRECOTEL και η Φιλανθρωπική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ν. Δασκαλαντωνάκης-ΝDF είναι πάντα δίπλα στα μεγάλα γεγονότα και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από το Socca World Cup 2019.

Σταύρος Αρναουτάκης: "Εσείς είστε οι σύγχρονοι λαμπαδηδρόμοι"

Η συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Κρήτης, μέσω του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, ευχαρίστησε όλους όσοι ενεπλάκησαν σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Κατά την τελετή λήξης του SOCCA World Cup 2019, δήλωσε:

«Ως Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους αθλητές, τις τεχνικές ηγεσίες των ομάδων, τους συνοδούς, τους Δημοσιογράφους-ανταποκριτές των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, τους εθελοντές και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε τους αγώνες.

Όλοι μαζί από το Ρέθυμνο, την πόλη των γραμμάτων και των τεχνών, ζήσαμε μια υπέροχη εμπειρία. Μια εμπειρία που την οφείλουμε στους ποδοσφαιριστές, σε αυτούς που κέρδισαν αλλά και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν.

Εσείς είστε οι σύγχρονοι λαμπαδηδρόμοι, εσείς μεταφέρετε στην ανθρωπότητα τα διαχρονικά αθλητικά ιδεώδη που γεννήθηκαν σε αυτή τη χώρα. Εύχομαι σε όλους σας καλή επιστροφή με την ελπίδα ότι το ραντεβού μας εδώ στο Ρέθυμνο, ανανεώνεται απόψε στην τελετή λήξης για μια επόμενη διοργάνωση».

 

Τελευταία Νέα