«Ακατάλληλος ο τάπητας του Δημοτικού Σταδίου Γλυφάδας»

Gazzetta team
«Ακατάλληλος ο τάπητας του Δημοτικού Σταδίου Γλυφάδας»

bet365

Η Α.Ε. Γλυφάδας Οδυσσέας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που αγωνίζεται, καταγγέλλοντας αδιαφορία και αλόγιστη χρήση!

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για τους ανθρώπους της Α.Ε. Γλυφάδας Ποσειδώνα, η οποία αγωνίζεται στην Α' εθνική γυναικών και κάθε εβδομάδα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο που, όπως καταγγέλλει, θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτριών της. Μάλιστα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο διαιτητής ήταν προβληματισμένος για το αν το ματς πρέπει να ξεκινήσει λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, μεταφέροντας την ευθύνη στις ομάδες!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΤΑΠΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ)

Η επικινδυνότητα του τάπητα σε μέγιστο επίπεδο. Ο συγκεκριμένος τάπητας τοποθετήθηκε στο γήπεδο επί δημαρχίας του αείμνηστου δημάρχου Θοδ. Σπονδυλίδη. Μετρά δεκαετίες!!!

Έκτοτε δεν υπήρξε καμία συντήρηση... καμία αλλαγή. Έχει σχεδόν τσιμεντοποιηθεί. Πέρα από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής... η κατάστασή του επιδεινώθηκε, πιο γρήγορα στο χρόνο, και από την αλόγιστη χρήση του γηπέδου από φιλικά... τουρνουά!!! και χρήση από ξένες ομάδες στο βωμό του κέρδους.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα Α. Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου) που χρησιμοποιεί το γήπεδο, αγωνίζεται στην Α' Εθνική κατηγορία και θα έπρεπε να έχει την βοήθεια της δημοτικής αρχής και όχι την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!!. Εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα στις κορυφαίες θέσεις.

Θα επανέλθουμε και για την νομιμότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων και της λειτουργίας του κυλικείου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα