Κυπελλούχος Πειραιά ο Εθνικός, 3-0 τον Ερμή

Κυπελλούχος Πειραιά ο Εθνικός, 3-0 τον Ερμή

Gazzetta team
Κυπελλούχος Πειραιά ο Εθνικός, 3-0 τον Ερμή

bet365

Ο Εθνικός αξιοποιώντας την εμπειρία και την ποιότητά του επικράτησε με σκορ 3-0 του Ερμή Κορυδαλλού και στέφθηκε Κυπελλούχος Πειραιά σε ματς που έγινε στο Καραϊσκάκη.
Ο τελικός του Κυπέλλου Πειραιά έδωσε την δυνατότητα στον Εθνικό να κερδίσει με 3-0 τον Ερμή Κορυδαλλού και να πάρει το τρόπαιο. Η ομάδα του Εθνικού ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, αλλά η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε για τον Ερμή όταν μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά ο Βύρης αστόχησε σε τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Χαλκίδης. Στο 24' ο Τσιλιγκίρης με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0.
Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι Κορυδαλλιώτες είχαν δοκάρι, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίτσιου η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Η ομάδα του Κορυδαλλού έχασε μία κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 80ο λεπτό. Στο 88' όμως ο Μπλάνκο μετά από ωραίο γύρισμα του Μάναλη έγραψε το 2-0. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάναλης με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 3-0.
Οι αρχικές συνθέσεις:
Εθνικός: Χαλκίδης, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Λεωνιδόπουλος, Τσιλιγκίρης, Κατίδης, Πολίτης, Ρομάνο & Μανάλης.
Ερμής: Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, Λαζάκης, Νταλάκος, Τζανιδάκης, Στακάι, Βύρης, Κίτσιος & Μουτσάς.
 

Τελευταία Νέα