Τέσσερα ταλέντα από την Ελλάδα σε Ακαντέμικα και Σετούμπαλ!

Τέσσερα ταλέντα από την Ελλάδα σε Ακαντέμικα και Σετούμπαλ!

bet365

Τέσσερις Ελληνες ποδοσφαιριστές των ελληνικών ακαδημιών της Σπόρτινγκ θα συνεχίσουν σε Ακαντέμικα και Σετούμπαλ από το καλοκαίρι.

Σπουδαίο βήμα εξέλιξης για τέσσερις νεαρούς Έλληνες παίκτες μετά την πρωτοβουλία της Stars Of The Future, της εταιρίας που υποστηρίζει, επιμορφώνει, καθοδηγεί αθλητές και συνεργάζεται με τμήματα σκάουτερ πορτογαλικών συλλόγων!

Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Σήφης Φουντοραδάκης (2000), Παναγιώτης Ζγούρη (2001), Δημήτρης Κώτσης (2001) και Χρήστος Κατσούλης (2002) της Sporting CP Soccer Academy Χαλανδρίου… έπεισαν τους Πορτογάλους!

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν αρχές Μαρτίου σε Vitoria de Setubal και Academica de Coimbra ενημερώθηκαν από τις ομάδες της Πορτογαλίας ότι το καλοκαίρι θα μετακομίσουν στην χώρα που η Ελλάδα αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα συνεχίσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο στο εξωτερικό.

Η Vitoria de Setubal αποφάσισε να εντάξει στην Ακαδημία της από την νέα αγωνιστική σεζόν (καλοκαίρι 2019) τον Σήφη Φουντοραδάκη (Κ23) και τον Χρήστο Κατσούλη (Κ17). Το τεχνικό επιτελείο της Vitoria de Setubal, μετά από όσα είδε από τους δύο νεαρούς παίκτες, πείστηκε ότι πρόκειται για ταλέντα με παρόν και μέλλον.

Η Academica de Coimbra άναψε «πράσινο» φως, προκειμένου οι Δημήτρη Κώτσης και Παναγιώτης Ζγούρη να μετακομίσουν από το καλοκαίρι στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και να ενταχθούν στην Κ19. Οι νεαροί άσοι με όπλο τους το ταλέντο, τον επαγγελματισμό και την αγάπη τους για τον ποδόσφαιρο έπεισαν τους Πορτογάλους.

Οι τέσσερις νεαροί Έλληνες παίκτες επί πορτογαλικού εδάφους θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά, αλλά παράλληλα να ακολουθήσουν κι ένα πρόγραμμα σπουδών στον τομέα που επιθυμούν σε συνεργασία με την Stars Of The Future.

 

Τελευταία Νέα