«Γαλανόλευκα» ταλέντα στην Πορτογαλία

Gazzetta team
«Γαλανόλευκα» ταλέντα στην Πορτογαλία

bet365

Με πρωτοβουλία της Stars Of The Future, που υποστηρίζει, επιμορφώνει, καθοδηγεί αθλητές και συνεργάζεται με τμήματα σκάουτερ πορτογαλικών συλλόγων, τρεις Έλληνες ταλαντούχοι άσοι προπονούνται από την Δευτέρα (4/3) στην Κ19 της Σετούμπαλ και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πρόγραμμα προπονήσεων και με την Ακαδέμικα.

Πρόκειται για τους νεαρούς άσους Σίφη Φουντοραδάκη (2000), Παναγιώτη Ζγούρι (2001) και Δημήτρη Κώτση (2001) της Sporting CP Soccer Academy Χαλανδρίου. Οι ταλαντούχοι Έλληνες κλήθηκαν από τις ομάδες της Πορτογαλίας για να ακολουθήσουν γκρουπ προπονήσεων και ουσιαστικά έχουν μπροστά τους μια ευκαιρία ικανή να τους αλλάξει το μέλλον.

Δοκιμαστικές προπονήσεις στην Κ17 της Vitoria de Setubal ακολουθεί και ο Χρήστος Κατσούλης. Ο 16χρονος άσος έχει στο πλάι του και τον πατέρα του, Νίκο Κατσούλη, ο οποίος συμμετέχει στο τμήμα Family Suport της Stars Of The Future κι ακολουθεί μαθήματα Sports Management! Με αυτόν τον τρόπο η εταιρία δίνει την δυνατότητα στους γονείς να εκπαιδευτούν σε πτυχές του αθλήματος εντελώς άγνωστες προς αυτούς και βρίσκει κοινή γραμμή ανάμεσα σε γονιό και παιδί με φόντο πάντα το ποδόσφαιρο και την επιμόρφωση.

Τους νεαρούς συνοδεύει στην Πορτογαλία και ο Technical Coordinator της Ακαδημίας της Sporting CP Χαλανδρίου, Κωνσταντίνος Σταμέλος. Ο ίδιος - στο πλαίσιο της επιμόρφωσης που επιδιώκει η Stars Of The Future και για προπονητές - παρακολουθεί σεμινάρια κι εμπλουτίζει τις γνώσεις του στον δικό του τομέα.

 

Τελευταία Νέα