Μάνατζερ Βιγιαφάνιες στο gazzetta.gr: «Δύσκολο να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Λούκας»

Μάνατζερ Βιγιαφάνιες στο gazzetta.gr: «Δύσκολο να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Λούκας»

bet365

Ο ατζέντης του Λούκας Βιγιαφάνες, Μπρίαν Κόστα τοποθετήθηκε στο gazzetta.gr αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον 27χρονο εξτρέμ να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δανία – Ιρλανδία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μπορεί να θεωρείται βασικός και σχεδόν αναντικατάστατος στην Αλάνιασπορ έχοντας συμμετοχή σε όλα τα φετινά ματς της τουρκικής ομάδας στο πρωτάθλημα (10 φορές στην 11άδα, 2 ως αλλαγή), ωστόσο το ελληνικό πρωτάθλημα πάντα υπάρχει στο μυαλό του. Στη Super League άλλωστε αγωνίστηκε για 3,5 σεζόν, πρώτα με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό.

Ο ατζέντης του Αργεντινού εξτρέμ, Μπρίαν Κόστα με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος ελληνικών συλλόγων για την απόκτηση του Βιγιαφάνιες μίλησε στο gazzetta.gr τονίζοντας πως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο φαντάζει πολύ δύσκολο για να γίνει πράξη.

«Η αλήθεια είναι πως κανείς από την Ελλάδα δεν έχει έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Εκτός αυτού όμως η Αλάνιασπορ έχει τοποθετήσει για τον Λούκας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 4 εκατ. ευρώ. Νομίζω πως στην παρούσα φάση είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην Ελλάδα».

 

Τελευταία Νέα