Το πρόγραμμα της Τετάρτης για Ελλάδα και Φινλανδία

Gazzetta team
Το πρόγραμμα της Τετάρτης για Ελλάδα και Φινλανδία

bet365

Για την Τετάρτη (14/11) είναι προγραμματισμένες οι προπονήσεις και οι συνεντεύξεις Τύπου της Ελλάδας και της Φινλανδίας, αμφότερες στο ΟΑΚΑ, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι (15/11, 21:45).

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουόλσολ – Πόρτ Βέιλ ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τους Σκανδιναβούς στη «ρεβάνς» της ήττας στο Τάμπερε για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης και το ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί τις δυο ομάδες τόσο τη μέρα του αγώνα, όσο και την προηγούμενη.

Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τις 18:45 στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση στις 19:30 και θα είναι για 15’ ανοιχτή.

Νωρίτερα (17:00) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου της Φινλανδίας, ενώ στις 17:30 η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής θα προπονηθεί στο Στάδιο και για τα πρώτα 15’ θα είναι επίσης ανοιχτή.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Λούκα Μπάντι, 1ος Βοηθός ο Μάουρο Τονολίνι, 2ος ο Αλμπέρτο Τεγκόνι και 4ος ο Αλεσάντρο Λο Τσίτσερο. Πρώτος επιπρόσθετος διαιτητής θα είναι ο Πάολο Βαλέρι, 2ος ο Μίκαελ Φάμπρι.

 

Τελευταία Νέα