Ρώτησε και για Αμπντούν μέσω Τζιμπούρ ο Φωστήρας!

Ρώτησε και για Αμπντούν μέσω Τζιμπούρ ο Φωστήρας!

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ επεξεργάζεται την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Φωστήρα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr να αναφέρουν πως ο 34χρονος φορ μίλησε και με τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Γιούνγκ Μπόις και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εκτός από τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στον Φωστήρα και ο «κολλητός» του στον Ολυμπιακό, Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται στο κάδρο του «Φονέα των Γιγάντων».

Ο Αλγερινός εξτρέμ σε συνέντευξη του στο gazzetta.gr τον περασμένο Οκτώβριο είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αν και ήταν μόλις 31 ετών εάν δεν έβρισκε κάποιο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που θα ανταποκρινόταν στις προδιαγραφές που είχε θέσει.

Ο Αμπντούν παραμένει δίχως ομάδα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr να αναφέρουν πως ο Τζιμπούρ ρώτησε τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του εάν ενδιαφέρεται να τον ακολουθήσει στον Φωστήρα.

Το ποσό του συμβολαίου που θα μπορούσε να προσφερθεί στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού δεν θα ξεπερνούσε τις 25.000 ευρώ. Ο Αμπντούν που βρίσκεται πλέον στο Ντουμπάι δεν έδειξε να συγκινείται αν και δεν απέκλεισε τίποτα. Αν το «φλερτ» με τον «τρομοκράτη» προχωρήσει τότε δεν αποκλείεται να αλλάξει και εκείνος γνώμη.

 

Τελευταία Νέα