Το Inter Academy Camp Greece στη Λήμνο με τη στήριξη του "Ιδρύματος Μπούμπουρα"

Gazzetta team
Το Inter Academy Camp Greece στη Λήμνο με τη στήριξη του "Ιδρύματος Μπούμπουρα"

bet365

Σε ακόμη μία αξιοθαύμαστη κίνηση για το νησί της Λήμνου θα προχωρήσει η οικογένεια Μπούμπουρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της κοινωφελούς οργάνωσης του "Ιδρύματος Μπούμπουρα".

H Λήμνος θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό του Inter Academy Camp Greece, ενός camp που διοργανώνεται από τον κορυφαίο ιταλικό σύλλογο σε συνεργασία με το Λάμπρο Χούτο.

Το camp θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 16 Ιουνίου στο γήπεδο Κοντοπουλίου και εκατό παιδιά του νησιού, με τη στήριξη και τη χρηματοδότηση του "Ιδρύματος Μπούμπουρα", θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις και θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου καθώς και τις βασικές αρχές του από τους καλύτερους στο είδος του μ' έναν άκρως διασκεδαστικό τρόπο.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό το οποίο αποτελείται από Έλληνες και ξένους προπονητές με τεράστια εμπειρία, θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει στους μικρούς φίλους τις αξίες του αθλητισμού λαμβάνοντας ταυτόχρονα και τα απαραίτητα "εφόδια" για τη γενικότερη ενασχόλησή τους μ'αυτόν.
Ο Αντιπρόεδρος του "Ιδρύματος Μπούμπουρα", Σπύρος Μπούμπουρας δήλωσε σχετικά με την προσφορά αυτή στους μικρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου του νησιού: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δίνουμε χαρά σε μικρά παιδιά και αυτός είναι και ένας από τους λόγους ύπαρξης του "Ιδρύματος Μπούμπουρα".

Όταν μάλιστα τα παιδιά λόγω της μόνιμης διαμονής τους στη Λήμνο δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν συμμετοχή σε τέτοιου είδους camp, η ικανοποίηση που νιώθουμε είναι ακόμη μεγαλύτερη. Εκατό παιδιά θα συναντήσουν από κοντά κάποιους εκ των καλύτερων επαγγελματιών του ποδοσφαίρου, θα προπονηθούν μαζί τους και θα λάβουν οδηγίες ώστε να τις ακολουθούν κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής τους από εδώ και στο εξής με το ποδόσφαιρο. Τη στιγμή μάλιστα που στο Inter Academy Camp Greece θα συμμετέχουν και προπονητές από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία, μία παραδοσιακά ποδοσφαιρική χώρα, θα κάνουν τα παιδιά να γνωρίσουν μία άλλη ποδοσφαιρική νοοτροπία υψηλού επιπέδου και ποιότητας. Ελπίζω, λοιπόν, να το απολαύσουν οι μικροί αθλητές μας και να "υιοθετήσουν" όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν τόσο από τον κ. Χούτο όσο και τους συνεργάτες του».

Από την πλευρά του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διοργανωτής του camp, Λάμπρος Χούτος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ταυτόχρονα είναι τιμή μου που αντιπροσωπεύω τις ακαδημίες τις Ίντερ στην Ελλάδα. Θα κάνουμε τέσσερα camp φέτος, ξεκινώντας από τη Λήμνο στις 11 Ιουνίου έως τις 16 Ιουνίου. Από τις 18 Ιουνίου έως τις 23 θα βρισκόμαστε στην Αθήνα. Επόμενος σταθμός μας τα Μετέωρα από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου για να κλείσουμε στη Σαντορίνη από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Είναι σημαντικό για τα παιδιά αλλά και για τους προπονητές στην Ελλάδα πως έρχεται το τεχνικό επιτελείο της Ίντερ ώστε να μεταφέρει την ποδοσφαιρική του τεχνογνωσία και μεθοδολογία προπονήσεων αλλά εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως θα επιλεχθούν κάποια παιδιά με σκοπό να μεταβούν του χρόνου στο Μιλάνο και να ζήσουν για κάποιες μέρες την εμπειρία του να βρίσκεσαι σε ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον εκεί. Οπότε με χαρά περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους προπονητές στα camp. Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να μπαίνετε στο www.interacademy.gr».

 

Τελευταία Νέα