Σκίμπε: «Καλύτερη η Ελβετία από την Αίγυπτο»

Gazzetta team
Σκίμπε: «Καλύτερη η Ελβετία από την Αίγυπτο»

bet365

Ικανοποιημένος από την απόδοση των διεθνών απέναντι στην Αίγυπτο εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε, χαρακτηρίζοντας πάντως την Ελβετία καλύτερη ομάδα από τους «Φαραώ».

Η Εθνική Ελλάδας άφησε θετικές εντυπώσεις απέναντι στην Αίγυπτο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στο φιλικό επί ελβετικού εδάφους, παίρνοντας τη νίκη με 0-1.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, μίλησε για την απόδοση των παικτών και τις απόψεις του για την εικόνα της Εθνικής, τώρα που ολοκληρώθηκαν τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα του EpsilonTV:

«Πιστεύω ότι παίξαμε πιο καλά και δυναμικά αλλά και πιο καλά τεχνικά. Δείξαμε πως ήμασταν πιο καλή ομάδα και είμαι χαρούμενος από την απόδοση και από τα νέα παιδιά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σκοράραμε και γι' αυτό είμαι ευχαριστημένος. Όλοι οι νέοι παίκτες πήγαν καλά. Οι δύο τερματοφύλακες πήγαν καλά, όπως και οι Καρέλης, Πέλκας και οι άλλοι. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι η Ελβετία είναι στο ίδιο επίπεδο με την Αίγυπτο. Οι Ελβετοί είναι πολύ πιο καλός και δυνατός αντίπαλος».

 

Τελευταία Νέα