Σύλληψη για στημένα σε πρώην παίκτη του Άρη και της Καλλονής!

Gazzetta team
Σύλληψη για στημένα σε πρώην παίκτη του Άρη και της Καλλονής!

bet365

Ο Γιόναν Γκαρθία, που έχει θητεύσει στον Άρη και την Καλλονή, συνελήφθη την Δευτέρα ως ένας εκ των... εγκεφάλων κυκλώματος στημένων αγώνων στην Γ' κατηγορία Ισπανίας!
Είκοσι τέσσερα άτομα συνελήφθησαν την Δευτέρα στη Βαρκελώνη, την Αλμπαθέτε και την Μπανταχόθ για εμπλοκή τους σε κύκλωμα στημένων ματς στην τρίτη ισπανική κατηγορία. Η υπόθεση αφορά αγώνες της τρέχουσας περιόδου αλλά και περσινούς.
Η έρευνα διεξήχθη υπό την ισπανική Αστυνομία σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική της χώρας της Ιβηρικής και την Europol. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο 35χρονος Βάσκος μέσος, Γιόναν Γκαρθία, ο οποίος το 2007 ήταν στον Άρη και την σεζόν 2013-2014 στην Καλλονή. Ο Γκαρθία που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση συνελήφθη στην καταλανική πόλη, Αρχεντόνα και θεωρείται ως ένας εκ των δύο... εγκεφάλων του κυκλώματος! Ήταν εκείνος που ως βασική του... αποστολή είχε τον χρηματισμό των διαιτητών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα