Eλλάδα-Ρουμανία 1-2 (Νέοι)

Eλλάδα-Ρουμανία 1-2 (Νέοι)

Gazzetta team
Eλλάδα-Ρουμανία 1-2 (Νέοι)

bet365

Οι «μικροί» του Γκούμα έχασαν στο «Γεντί Κουλέ» 2-1 από τους Ρουμάνος και πλέον, η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε αρκετά
Με σκορ 2-1 έχασε σήμερα η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Ρουμανίας στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου και πλέον, η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση (οι αγώνες γίνονται στη Κρήτη, περνάνε οι 2 πρώτοι, συμμετέχουν ακόμη Ρωσία, Γιβραλτάρ), δυσκόλεψε κατά πολύ.
Τα «μωρά» του Γιάννη Γκούμα άνοιξαν μεν το σκορ στο 23' με τον Δουβίκα, όμως οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 39' με τον Μορουτάν. Στο δεύτερο μισό η «γαλανόλευκη» μπήκε δυνατά, είχε δοκάρι στο 53' με τον Εμμανουηλίδη, όμως με την πάροδο του χρόνου οι Ρουμάνοι άρχισαν να «πατούν» καλύτερα. Στο 63' ο Σιντεάν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπάνη και στο 65' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ. Η Ελλάδα στις καθυστερήσεις «άγγιξε» την ισοφάριση με τον Εμμανουηλίδη, αλλά δεν πήρε έστω τον βαθμό. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρωσία κέρδισε το Γιβραλτάρ με 6-0.
Ρουμανία: Bλαντ, Χαρούτ, Ντίμα, Σκρέλου, Μπόμποτς, Ντράγκομιρ, Μορουτάν. Σιντεάν (66' Μολντοβεάνου), Μάταν (88' Μπαλούτα), Μικόφκσι, Τρουσέσκου (76' Νέτσιου)
Ελλάδα: Σιαμπάνης, Παπάζογλου (78' Λύρατζης), Δημητρίου, Τζοβάρας (46' Εμμανουηλίδης), Χατζηδίμπας, Καμπετσής, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Ζήσης (46' Μπαξεβάνος), Δουβίκας, Τάμπας
 

Τελευταία Νέα