League Cup: Με εξάρα η Τσέλσι στον τελικό (vid)

League Cup: Με εξάρα η Τσέλσι στον τελικό (vid)

Τσέλσι

bet365

Εντυπωσιακή η Τσέλσι, διέλυσε τη Μίντλεσμπρο με 6-1, προκρίθηκε στον τελικό του League Cup και περιμένει τον νικητή του Φούλαμ - Λίβερπουλ.

Η νίκη της «Μπόρο» στο πρώτο ματς (1-0) έδινε στον επαναληπτικό του Λονδίνου χαρακτήρα... ντέρμπι, όμως η Τσέλσι φρόντισε να διαλύσει νωρίς τα όνειρα της αντιπάλου. Οι Μπλε στο καλύτερο φετινό τους ματς διέλυσαν τη Μίντλεσμπρο με 6-1, προκρίθηκαν στον τελικό του League Cup (25/2), όπου περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Φούλαμ - Λίβερπουλ.

Στο 15' από υπέροχη κάθετη μπαλιά του Τσίλγουελ προς τον Στέρλινγκ, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Μπρόγια κι εκείνος είδε τον Χόουσον να βάζει το πόδι του και να σημειώνει αυτογκόλ. Η «Μπόρο» προσπάθησε να αντιδράσει και είχε καλή στιγμή με τον Ρότζερς. Η Τσέλσι δεν άφησε άλλα περιθώρια και στο 29' με τον Φερνάντες πέτυχε το 2-0. Στο 36' ο Ντισασί έπειτα από ασίστ του Στέρλινγκ πέτυχε το 3-0. Στο 42' ήρθε και το τέταρτο γκολ, όταν από λάθος του Μπαρλασέρ, ο Πάλμερ με πλασέ σημείωσε το 4-0.

Στο 77o λεπτό ο Πάλμερ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και 11ο φετινό σε όλες τις διοργανώσεις, πλασάροντας για το 5-0. Στο 81΄ο Μαντουέκε πέτυχε το 6-0, ενώ η Μίντλεσμπρο μείωσε σε 6-1 με τον Ρότζερς.

 

EFL CUP Τελευταία Νέα