Γαλλία - Σκωτία 4-1: Τεσσάρα των Τρικολόρ στο φιλικό των... περασμένων

Βασίλης Μπαλατσός
Γαλλία - Σκωτία 4-1: Τεσσάρα των Τρικολόρ στο φιλικό των... περασμένων

bet365

Η Γαλλία υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στη Λιλ τη Σκωτία και πήρε τη νίκη με 4-1. Σκόραρε δις ο Παβάρ, γκολ και ασίστ ο Μπαπέ.

Γαλλία και Σκωτία έχουν κλειδώσει την παρουσία τους στο Euro 2024, απόψε δεν είχαν επίσημο ματς και αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στη Λιλ, με τους Τρικολόρ να παίρνουν τη νίκη με 4-1. Πρωταγωνιστές ο δις σκόρερ Μπεντζαμίν Παβάρ και ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος πέτυχε γκολ και έδωσε ασίστ.

Oι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 11', όταν ο Καμαβινγκά άθελα του έδωσε... ασίστ στον Μπίλι Γκίλμουρ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με δυο γκολ του Παβάρ σε 13 λεπτά. Στο 16' ο Γκριεζμάν εκτέλεσε κόρνερ και ο Γάλλος αμυντικός ισοφάρισε με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι. Στο 24' ο Μπαπέ έκανε ατομική ενέργεια από τα αριστερά, σήκωσε την μπάλα και ο αμυντικός της Ίντερ βρήκε δίχτυα και πάλι με το κεφάλι.

Στο 40' ο Κούπερ ανέτρεψε τον Ζιρού μέσα στην περιοχή, ο Μπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 3-1. Στο 70' ο Τουράμ έκανε το γύρισμα, ο Γκριεζμάν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ο Κομάν πήρε το ριμπάουντ και με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα