Διεθνή φιλικά: Η Γερμανία νίκησε τη Γαλλία και «έσπασε» σερί έξι μηνών, «τριάρα» της Αγγλίας στη Σκωτία

Βασίλης Μπαλατσός
Διεθνή φιλικά: Η Γερμανία νίκησε τη Γαλλία και «έσπασε» σερί έξι μηνών, «τριάρα» της Αγγλίας στη Σκωτία

bet365

Η Γερμανία μετά από πέντε ματς χωρίς νίκη επικράτησε της Γαλλίας σε φιλικό ματς στη Βεστφαλία με 2-1. «Τριάρα» της Αγγλίας στη Σκωτία με εξαιρετικό Μπέλινγκχαμ.

Στο πρώτο ματς μετά την απόλυση του Χάνσι Φλικ η Γερμανία... θυμήθηκε πως είναι να νικάει. Τα Πάντσερ με υπηρεσιακό προπονητή τον Ρούντι Φέλερ επικράτησαν της Γαλλίας στο γήπεδο της Ντόρτμουντ με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι έσπασαν αρνητικό σερί έξι μηνών με τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία.

Οι Γερμανοί βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 4'. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία ο Χέρνιχκς έκανε το γύρισμα και ο Μίλερ από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 87' ο Χάβερτς είδε την κίνηση του Σανέ στον χώρο, έπαιξε κάθετα και ο εξτρέμ της Μπάγερν με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Οι Τρικολόρ στο 89' μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκριεζμάν, οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Πήρε το... επετειακό ντέρμπι η Αγγλία

Η Αγγλία ήταν η νικήτρια στο φιλικό με τη Σκωτία (3-1) στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης. Ήταν επετειακό ματς για τη συμπλήρωση των 150 ετών από την πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο εθνικών ομάδων. Τα «Τρία Λιοντάρια» πέτυχαν δύο γκολ με τους Φόντεν και Μπέλινγκχαμ (32΄, 35΄), ενώ η Σκωτία μείωσε με αυτογκόλ του Χάρι Μαγκουάιρ στο 67'. Στο 81΄ έπειτα από άψογη ενέργεια του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης και ασίστ, ο Κέιν διαμόρφωσε το 3-1.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα