Γραμμένος: «Στην Ελλάδα εξακολουθεί να παρατηρείται αμφισβήτηση για το VAR»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Στην Ελλάδα εξακολουθεί να παρατηρείται αμφισβήτηση για το VAR»

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος στο πλαίσιο του σεμιναρίου του VAR που έγινε από την ΚΕΔ / ΕΠΟ σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα αναφέρθηκε σε ορισμένα ζητήματα που απασχολούν.
Στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Είναι βέβαιο ότι μέσα από συνεργασία και αμφίδρομη πληροφόρηση μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα, έστω και μεσοπρόθεσμα, αρκεί να μην μας διακατέχει καχυποψία. Σας καλωσορίζω στο σεμινάριο που έχει ως σκοπό να δώσει διευκρινίσεις με την τεχνική ανάλυση που θα παρακολουθήσετε. Οι σαρανταδύο αγώνες των έξι πρώτων αγωνιστικών της Super League 1 έχουν καταδείξει το VAR ως ένα εξαιρετικό τεχνολογικό εργαλείο, ωστόσο στην χώρα μας εξακολουθεί να παρατηρείται αμφισβήτηση. Το VAR δίνει στον διαιτητή τη δυνατότητα να επανεξετάσει τη φάση, όμως δεν αποφασίζει, γιατί έτσι θα έχανε το ποδόσφαιρο την ομορφιά του.
Πρέπει όλοι μας να δείξουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την καινοτομία, καθώς βρίσκεται στην αρχή και είναι νομοτελειακό ότι θα συνεισφέρει στο καλό του ποδοσφαίρου. Πρέπει η επόμενη μέρα να μας βρει στη σύγκλιση και όχι αλληλοσπαρασσόμενους, γιατί το VAR δεν είναι ένα εργαλείο για επικοινωνιακά παιχνίδια. Η Ε.Π.Ο. θα συνεχίσει την επιμόρφωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα