Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έσβησε το όνειρο του Δουβίκα στο Κύπελλο Ισπανίας

Επιμέλεια: Newsroom
Tasos Douvikas

bet365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Θέλτα του Τάσου Δουβίκα μέσα στο Βίγκο (2-1) και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το όνειρο του Τάσου Δουβίκα με την Θέλτα στο Κύπελλο Ισπανίας σταμάτησε στα προημιτελικά. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπως έκανε το Σάββατο (20/01) για το πρωτάθλημα (1-0), νίκησε ξανά στο Βίγκο (2-1), ούσα η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ο αρχηγός Μίκελ Ογιαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό, ενώ ο Σεράλντο Μπέκερ, στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν, βγήκε στην κόντρα εκμεταλλευόμενος τα κενά που άφηνε πίσω η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ και σφράγισε την πρόκριση (66’). Ο Λούκα Ντε λα Τόρε μείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ήταν πλέον αργά.

Ο Δουβίκας, πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου με έξι γκολ, όσα και ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ξεκίνησε βασικός, το πάλεψε, αλλά δεν του έβγαινε το ματς και έβγαλε εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να δει κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για χτύπημα στον Μαρτίν Θουμπιμέντι στην προσπάθειά του να τον απομακρύνει.

Η εκπληκτική Τζιρόνα ψάχνει απόψε στις Βαλεαρίδες Νήσους και κόντρα στην Μαγιόρκα την παρθενική πρόκριση της ιστορίας της στην τετράδα του Copa del Rey, ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε υπόσχεται δύσκολο βράδυ για την Μπαρτσελόνα στο «Σαν Μαμές», στην κόντρα των δύο ομάδων με τα περισσότερα τρόπαια στην συλλογή τους (23 και 31 αντίστοιχα).

Κύπελλο Ισπανίας – Προημιτελικά

Τρίτη (23/01)

Θέλτα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2
(90'+2' Ντε λα Τόρε - 2’ Ογιαρθάμπαλ, 66’ Μπέκερ)

Τετάρτη (24/01)

Μαγιόρκα – Τζιρόνα (20:30)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (22:30)

Πέμπτη (25/01)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη (22:00)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα