Περού - Παραγουάη 4-3 πεν. (3-3 κ.α.): Από τη ρώσικη ρουλέτα στα ημιτελικά!

Περού - Παραγουάη 4-3 πεν. (3-3 κ.α.): Από τη ρώσικη ρουλέτα στα ημιτελικά!

bet365

Ο Σίλβα έδωσε μάχη στη ρώσικη ρουλέτα, αλλά το Περού ήταν πιο εύστοχο, επικράτησε της Παραγουάης (4-3 πεν., 3-3 κ.α) και βρέθηκε στα ημιτελικά του Copa America.

Το Περού ξανά στα ημιτελικά του Copa America, αυτή τη φορά με άγχος, ιδρώτα και... τύχη! Οι Περουβιανοί σε έναν αγώνα θρίλερ επικράτησαν 4-3 της Παραγουάης στα πέναλτι (3-3 κ.α) και θα βρουν απέναντί τους στον ημιτελικό τον νικητή του Βραζιλία - Χιλή. Η τραγική παράδοση των Παραγουανών συνεχίστηκε, μιας και η τελευταία νίκη κόντρα στο Περού χάνεται το... 2004! Σούπερ ο γκολκίπερ Σίλβα, αλλά ήταν... μόνος στη ρώσικη ρουλέτα.

Η Παραγουάη μπήκε δυνατά και στο 11ο λεπτό ο Γκόμες άνοιξε το σκορ! Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση, με τον Λαπαντούλα να το παίρνει πάνω του και να σκοράρει δυο φορές για την ανατροπή! Στο 21' ο παίκτης της Μπενεβέντο πέτυχε το 1-1 και στο 40' έκανε το 2-1. Η Παραγουάη έμεινε με δέκα παίκτες στο 45' λόγω αποβολής του Γκόμες, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ισοφαρίσει στο 54' με τον Αλόνσο. Το Περού ήταν καλύτερο, πίεσε και στο 80' ο Γιοτούν πέτυχε το 3-2. Ομως, μια κάκιστη αντίδραση του Καρίγιο έφερε την αποβολή και την αριθμητική ισορροπία. Η Παραγουάη το εκμεταλλεύθηκε και στο 90' ο Αβαλος πέτυχε το 3-3.

Στη ρώσικη ρουλέτα ο Παραγουανός γκολκίπερ Σίλβα ήταν εξαιρετικός, νίκησε τους Ορμένιο, Κουέβα, αλλά οι συμπαίκτες του ήταν άστοχοι! Μαρτίνες, Σαμούδιο και Εσπινόλα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ο Τραούχο ήταν ψύχραιμος στο τελευταίο πέναλτι κι έστειλε το Περού στα ημιτελικά (σκόραραν και οι Λαπαντούλα, Γιοτούν, Τάπια)

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα