Εκόνγκ: «Είναι διαφορετικό να παίζεις στον ΠΑΟΚ, φιλοδοξία της ομάδας το τρεμπλ»

Newsroom
εκονγκ

bet365

Ο Γουίλιαμ Τροστ - Εκόνγκ μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και αποκάλυψε το πόσο διαφορετικό είναι να παίζεις για τον ΠΑΟΚ που έχει ως φιλοδοξία την κατάκτηση του τρεμπλ.

Ο Γουίλιαμ Τροστ - Εκόνγκ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την Νιγηρία στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού για το Copa Africa μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και εξήγησε πόσο διαφορετικό είναι να παίζεις για τον ΠΑΟΚ.

Ξεκαθάρισε πως μπορεί να έχει παίξει στην Αγγλία και την Ιταλία, που είναι κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά το έκανε για ομάδες που προσπαθούν να παραμείνουν ή να επιβιώσουν στην κατηγορία ενώ στον «δικέφαλο του βορρά» τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού διεκδικεί τίτλους κι αυτή τη στιγμή έχει φιλοδοξία να κερδίσει και τους τρεις τίτλους που συμμετέχει.

Τέλος, έκανε κι ένα σχόλιο όσον αφορά την εθνική Νιγηρίας λέγοντας πως αυτή θεωρεί πως είναι η καλύτερη βερσιόν της στην οποία έχει αγωνιστεί ο ίδιος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως είναι να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, όταν έχει παίξει σε Αγγλία και Ιταλία:

«Έχω παίξει στην Ιταλία και στην Αγγλία, που θεωρούνται πιθανώς τα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά για ομάδες που προσπαθούν να παραμείνουν στην κατηγορία ή να επιβιώσουν σε αυτή. Το να παίζεις στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό γιατί η φιλοδοξία είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να κερδίσουμε το κύπελλο και να κερδίσουμε το Europa Conference League», είπε ο Νιγηριανός στόπερ. «Απολαμβάνω πραγματικά να παίζω στον ΠΑΟΚ και ελπίζω ότι μπορώ να προσθέσω μερικούς ακόμα τίτλους στην καριέρα μου όσο είμαι εδώ», πρόσθεσε ο 30χρονος άσος.

Όσο για την εθνική Νιγηρίας τόνισε:

«Αν κοιτάξω τους παίκτες που έχουμε τώρα, νομίζω ότι μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω παίξει για τη Νιγηρία. Αυτό είναι με όλο τον σεβασμό σε μερικούς από τους θρύλους που έχουν παίξει σε αυτήν την ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε την πιο συναρπαστική επίθεση στην Αφρική. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στην Αφρική που είναι το νούμερο εννιά μας (σ.σ τον Βίκτορ Οσίμεν της Νάπολι). Αλλά δεν εξεπλάγην, νομίζω ότι ξέρω τι μπορούν να κάνουν και οι αμυντικοί και πιστεύω τόσο πολύ σε αυτό το γκρουπ που έχουμε».

@Photo credits: INTIME
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα