ΠΑΟΚ – Copa Africa: Πότε φεύγουν Εκονγκ και Σαμάτα, τι ισχύει με Μπάμπα

Σταύρος Σουντουλίδης
Εκονγκ-Σαμάτα πανηγυρίζουν γκολ του ΠΑΟΚ

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» εξασφάλισαν επιπλέον ημέρες άδειας στους Έκονγκ και Σαμάτα, περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις της Γκάνας για τον Μπάμπα.

Το Copa Africa έρχεται μέσα στον Ιανουάριο με τον ΠΑΟΚ να έχει διπλή και τριπλή εκπροσώπηση στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή της αφρικανικής ηπείρου.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκονγκ και ο Άλι Σαμάτα είναι στις τελικές λίστες των εθνικών ομάδων της Νιγηρίας και της Τανζανίας, με τους δύο Αφρικανούς να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να ταξιδέψουν και να ενσωματωθούν στις αποστολές των Εθνικών τους.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει κάποιες επιπλέον ημέρες για τους δύο ποδοσφαιριστές, που θα αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (3/1, 20:00) στην Τούμπα.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» τηρούν στάση αναμονής για την περίπτωση του Ράχμαν Μπάμπα, καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τελικές κλήσεις της Εθνικής Γκάνας.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» περιμένουν για το αν θα βρίσκεται εντός αυτών ο 29χρονος αριστερός μπακ, για να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες και για τον Μπάμπα.

@Photo credits: eurokinissi
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα