ΠΑΟΚ: Στην αποστολή της Νιγηρίας o Εκόνγκ για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Βασίλης Μπαλατσός
ekong_intime.

bet365

O κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, βρίσκεται στην 25μελή αποστολή της Νιγηρίας που επέλεξε ο Ζοσέ Πεσέιρο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Οριστικά θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ. O σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική 25μελή αποστολή που επέλεξε ο Ζοσέ Πεσέιρο για το κορυφαίο τουρνουά του αφρικανικού ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου.

Ο στόπερ των Θεσσαλονικιών θα μεταβεί άμεσα στο Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της εθνικής του ομάδας από την Πρωτοχρονιά. Θυμίζουμε πως ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός είχε κάποια προσωπικά ζητήματα με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα της χώρας του, τα οποία όμως δεν τον άφησαν εκτός ομάδας.

O αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι διεθνής από το 2015, μετράει 64 εμφανίσεις και έχει τέσσερα γκολ. Αυτό θα είναι το τρίτο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που θα συμμετάσχει, καθώς είχε αγωνιστεί το 2019 και το 2022 που ήταν αρχηγός των Σούπερ Αετών. Την τρέχουσα σεζόν μετράει υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου 21 εμφανίσεις και μια ασίστ.

Από εκεί και πέρα από την αποστολή της Νιγηρίας ξεχωρίζει ο σούπερ σταρ της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, η συμμετοχή του οποίου στο τουρνουά ήταν αμφίβολη, λόγω αντιρρήσεων των πρωταθλητών Ιταλίας.

@Photo credits: INTIME
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα