ΠΑΟΚ: Η κόντρα Πεσέιρο-Έκονγκ και το «κόψιμο» από την Εθνική Νιγηρίας

Ο Γούιλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στις πρώτες στιγμές του στο Τέχελεν της Ολλανδίας

bet365

Σε ανοικτή διαμάχη φαίνεται να βρίσκονται ο Γουίλιαμ Τροοστ-Έκονγκ και ο Ζοσέ Πεσέιρο, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει «κόψει» τον Νιγηριανό στόπερ του ΠΑΟΚ από την Εθνική ομάδα.

Το όνομα του Γουίλιαμ Τροοστ-Έκονγκ «παίζει» σε ουκ ολίγα ΜΜΕ της Νιγηρίας, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει την «εμφάνισή» τους δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού με τον Ζοζέ Πεσέιρο, ομοσπονδιακό τεχνικό της Νιγηρίας.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ με 55 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην πλάτη του, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει φτάσει στο σημείο να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, «δεν αποκλείεται, ακόμη και το να μην κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ο Γουίλιαμ Τροοστ-Έκονγκ δεν κλήθηκε ούτε για τα προσεχή παιχνίδια της Νιγηρίας, κάτι που οφείλεται στην έντονη κριτική που άσκησε στον Πεσέιρο στην διάρκεια των αγώνων στη διακοπή του περασμένου Σεπτέμβρη.

Ο Πεσέιρο «τιμώρησε» τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και δεν τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου και το ζητούμενο είναι αν θα τον έχει στο ρόστερ της Νιγηρίας για το επερχόμενο «Copa Africa».

Πάντως, τα τελευταία δημοσιεύματα, σημειώνουν πως για τον Έκονγκ η πόρτα της Εθνικής ομάδας έχει κλείσει για το διάστημα που θα βρίσκεται στον πάγκο ο Πορτογάλος προπονητής.

@Photo credits: INTIME
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα