Ομάρ: «Καλύτερα που σκοράραμε στο τέλος»

Ομάρ: «Καλύτερα που σκοράραμε στο τέλος»

Gazzetta team
Ομάρ: «Καλύτερα που σκοράραμε στο τέλος»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τόνισε πως ήταν καλύτερο για τον Ολυμπιακό που σκόραρε στο φινάλε του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τώρα που έχετε πάρει την πρόκριση, τι προτιμούσες μια άνετη πρόκριση ή γκολ δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα;

«Νομίζω για εμάς, αλλά και για τους φιλάθλους, το γεγονός ότι σκοράραμε στο τέλος ήταν καλύτερο. Ήταν πολύ πιο έντονο συναισθηματικά».

Ο Ολυμπιακός πάντως ήταν καλύτερος και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες…

«Είχαμε πολλές φορές την ευκαιρία να «καθαρίσουμε» νωρίτερα την πρόκριση. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να μην είχαμε το άγχος έως το τέλος. Χάσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ευτυχώς σκοράραμε και πήραμε την πρόκριση».

Όταν ο Ελ Αραμπί πήρε την μπάλα να εκτελέσει το πέναλτι, τι σκεφτόσουν, ποια ήταν τα συναισθήματά σου;

«Το μόνο που ευχόμουν ήταν να σκοράρει. Είναι το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι και το μόνο που θέλεις. Ευτυχώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μας έκανε χαρούμενους»!

Η συνέχεια στο Europa League δεν είναι εύκολη. Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

«Έχουμε μια καλή ομάδα και το δείξαμε απέναντι στην Μπάγερν και την Τότεναμ. Δύο δυνατές ομάδες του Champions League. Εμείς θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βήμα – βήμα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική. Μας ώθησαν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και τους άξιζε η χαρά που τους δώσαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα