Ελ Αραμπί: «Ένιωθα αυτοπεποίθηση τη στιγμή του πέναλτι» (vid)

Ελ Αραμπί: «Ένιωθα αυτοπεποίθηση τη στιγμή του πέναλτι» (vid)

Gazzetta team
Ελ Αραμπί: «Ένιωθα αυτοπεποίθηση τη στιγμή του πέναλτι» (vid)

bet365

Ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα τόνισε ότι τη στιγμή της εκτέλεσης του πέναλτι είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πρόσθεσε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάνε μακριά στο europa League.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Ελ Αραμπί:

«Ήταν υποχρέωση μου να στείλω την μπάλα στα δίχτυα. Ένιωθα αυτοπεποίθηση εκείνη τη στιγμή και έτσι ανταμειφτήκαμε για τις χαμένες ευκαιρίες. Το αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση και αυτό το εύστοχο πέναλτι ήταν η ανταμοιβή μας», ανέφερε αρχικά ο Ελ Αραμπί.

Για τις χαμένες ευκαιρίες, τόνισε:«Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν εκπληκτικός ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Εμείς επιμείναμε και το εύστοχο πέναλτι ήταν η ανταμοιβή μας. Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη και η πρόκριση που αξίζαμε».

Για τη συνέχεια στο Europa League, πρόσθεσε: «Αποδείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά μας μπροστά στους φιλάθλους μας, που τους ευχαριστούμε πολύ. Στο Europa League θα βρούμε ομάδες που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα