Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Ο Ζέσους της χάλασε το όνειρο (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Ο Ζέσους της χάλασε το όνειρο (vid)

bet365

Ο Γκάμπριελ Ζέσους έκανε χατ τρικ, καθάρισε με ανατροπή (1-4) για τη Σίτι και άφησε τη Ντιναμό για ακόμα μία φορά χωρίς πρόκριση από φάση ομίλων.

Ηταν η πρώτη της φορά που έφτασε τελευταία αγωνιστική να διεκδικεί πρόκριση από όμιλο Champions League. Ηταν όμως πολύ δύσκολη η αποστολή απέναντι στη Σίτι και απολύτως λογικό ότι δεν τα κατάφερε. Η Ντιναμό προηγήθηκε, το πίστεψε για λίγο, αλλά o Γκάμπριελ Ζέσους έκανε το καλύτερο βράδυ του στη διοργάνωση και οδήγησε τους Πολίτες στο 1-4, στέλνοντας τους γηπεδούχους σπίτι τους.

Ο Ολμο έβαλε γκολάρα (10') με μονοκόμματο βολ πλανέ, μα οι Κροάτες δεν άντεξαν κόντρα στην ανωτερότητα των πρωταθλητών Αγγλίας κι ας είχαν εκείνοι παραταχθεί με αλλαγές στην άμυνα. Ο Βραζιλιάνος φορ απάντησε με χατ τρικ και τους χάλασε το όνειρο.

Κεφαλιά (34'), μία υπέροχη ενέργεια με ντρίμπλα και curler (50') και η προβολή (54') του καθάρισαν το ματς για τους Πολίτες και ανέβασαν τον προσωπικό λογαριασμό γκολ της καριέρας του στα 101 συνολικά και τα 11 στον θεσμό. Στο 84' ο Φόντεν ολοκλήρωσε το ωραίο βράδυ της ομάδας του. Την ίδια στιγμή η Αταλάντα διέλυσε τη Σαχτάρ στην Ουκρανία και η συνέπεια ήταν η Ντιναμό να τερματίσει τελευταία.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Νέναντ Μπιέλιτσα): Λιβάκοβιτς, Ντιλαβέρ, Μουμπάντζε, Στογιάνοβιτς, Αντέμι, Γκόγιακ (81' Μάγιερ), Μορό, Ολμο, Ορσιτς (81' Χάριοβιτς), Κάτζιορ (59' Γκίρα), Πέτκοβιτς

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Οταμέντι (82' Μπέλις), Ζοάο Κανσέλο, Μεντί, Ερικ Γκαρθία, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Ρόδρι (73' Στέρλινγκ), Φόντεν, Μαχρέζ, Γκάμπριελ Ζέσους (66' Ζιντσένκο).

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Βαθμολογία

1. Μαν. Σίτι 14 (16-4)
2. Αταλάντα 7 (8-12)
3. Σαχτάρ 6 (8-13)
4. Ντ. Ζάγκρεμπ 5 (10-13)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα