Λάτσιο-Ολυμπιακός 1-2: Όταν oι «ερυθρόλευκοι» άλωσαν τη Ρώμη (pics & vid)

Λάτσιο-Ολυμπιακός 1-2: Όταν oι «ερυθρόλευκοι» άλωσαν τη Ρώμη (pics & vid)

bet365

Πέρασαν 12 χρόνια από τη μέρα που ο Ολυμπιακός... έκαιγε ξανά τη Ρώμη και πάνω στις στάχτες της Λάτσιο έβαζε τις βάσεις για την πρόκριση στους «16» του Champions League!

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σαν σήμερα το 2007, ο Ολυμπιακός του Τάκη Λεμονή ταξίδευε στη Ρώμη για το ματς με τη Λάτσιο.

Η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League έβρισκε τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν τη νίκη που θα τους έβαζε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση. Και το πέτυχαν.

Εχοντας ήδη πέντε βαθμούς (νίκη στη Βρέμη, ισοπαλίες με Ρεάλ και Λάσιο στο Καραϊσκάκης), ο Ολυμπιακός πήρε ένα τεράστιο διπλό. Το δεύτερο στην ιστορία του στο θεσμό.

Τι κι αν ο Πάντεφ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 30'; Στο 35' ο Γκαλέτι κάνει το 1-1 και στο 65' ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που είχε μπει αντί του Λούα Λούα στο 57' χαρίζει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Κόσμος και παίκτες γίνονται ένα κι ο Ολυμπιακός κάπου εκεί έχει βάλει για τα καλά τις βάσεις για να κάνει δικό του το εισιτήριο για τους «16».

Την επόμενη μέρα έγινε χαμός στο αεροδρόμιο από τον κόσμο της ομάδας που δεν είχε ταξιδέψει στην ιταλική πρωτεύουσα για να αποθεώσει την ομάδα του Πειραιά.

Η... χρυσή σύνθεση:

Νικοπολίδης, Πάντος, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς (92' Μήτρογλου), Λεντέσμα, Στολτίδης, Πατσατζόγλου (76' Μενδρινός), Γκαλέτι, Λούα Λούα (57' Κοβάσεβιτς)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα