Λοκομοτίβ Μόσχας - Λεβερκούζεν 0-2: Κλείδωσε 3η θέση και βλέπουμε... (vid)

Λοκομοτίβ Μόσχας - Λεβερκούζεν 0-2: Κλείδωσε 3η θέση και βλέπουμε... (vid)

bet365

Με τον Παναγιώτη Ρέτσο βασικό, οι Γερμανοί πήραν τη νίκη στη Ρωσία και το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, ελπίζοντας ακόμη και σε πρόκριση.

Μετά την ήττα με 1-2 στο πρώτο ματς, η Λεβερκούζεν ήθελε τρίποντο στη Μόσχα και αν γινόταν με σκορ που θα κάλυπτε αυτό του πρώτου αγώνα. Αποστολή εξετελέσθη, λοιπόν, για την ομάδα του Πέτερ Μπος, ο οποίος έδωσε θέση βασικού στον Ρέτσο και είδε το αυτογκόλ του Ζεμαλέντινοβ και τη γκολάρα του Μπέντερ να δίνουν στη Μπάγερ τη νίκη που της εξασφαλίζει την 3η θέση, δηλαδή τη συνέχεια στο Europa League, διατηρώντας ακόμη κάποιες ελπίδες για πρόκριση στους "16" του Champions League...

Για να γίνει, βέβαια, αυτό, θα πρέπει να έρθει ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων. Ενας συνδυασμός τυχερός, όπως ήταν και... αυτός του 11ου λεπτού, όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Λοκομοτίβ και βρήκε στο γόνατο του Μπιλιαλέντινοβ για να καταλήξει στα δίχτυα του Γκιγέρμε (0-1). Οι Γερμανοί είχαν από νωρίς το προβάδισμα και το κράτησαν και στη συνέχεια, παρά τις προσπάθειες των Ρώσων να ισοφαρίσουν. Δεν τα κατάφεραν ποτέ όμως και νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 54', ο Μπέντερ με ωραίο σουτ με το αριστερό (από πλάγια εντός περιοχής) έγραψε το 0-2. Εξέλιξη που... έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να διαχειριστούν όπως έπρεπε την κατάσταση στη συνέχεια και να κρατήσουν εύκολα το σκορ.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγιέρμε, Ιγκνάτιεβ, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Ρίμπους, Κριχόβιακ, Μπάρινοβ, Ζεμαλεντίνοβ (65' Κουλίκοβ), Αν. Μιραντσούκ, Εντερ (77' Σμόλοβ), Αλ. Μιραντσούκ.

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Ρέτσος, Τα, Σβεν Μπέντερ, Γουέντελ, Αράνγκις, Ντεμίρμπαϊ (Λ. Μπέντερ), Μπελαράμπι (77' Λούκας Αλάριο), Μπέιλι (46' Μπάουμγκαρτλινγκερ), Ντιαμπί, Φόλαντ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα