Λάμπαρντ: Γέλασε και απόρησε με τα 4 λεπτά καθυστερήσεων

Κώστας Ζάλιαρης
Λάμπαρντ: Γέλασε και απόρησε με τα 4 λεπτά καθυστερήσεων

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν μπορούσε να πιστέψει πως πάρθηκε η απόφαση για μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεων στο μαγικό παιχνίδι της Τσέλσι με τον Άγιαξ, έχοντας γίνει πέντε αλλαγές και με το VAR να έχει καθυστερήσει την εξέλιξη του αγώνα στις δύο αποβολές...

Οι «μπλε» επέστρεψαν από το εις βάρος τους 4-1 του 55ου λεπτού της αναμέτρησης στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης για να φτάσουν στο 4-4 και μάλιστα να βρουν και πέμπτο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε για χέρι του Άμπραχαμ!

Η αναμέτρηση είχε... τα πάντα, με την ολοκληρωτική επαναφορά των παιδιών του Φρανκ Λάμπαρντ να ευνοείται από τις δύο αποβολές των Μπλιντ και Βέλτμαν για τον Άγιαξ μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο 68', για φάουλ και μετέπειτα για χέρι στην περιοχή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Αίαντα αντίκρισαν την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο καθένας για την παράβασή του και ο Ζορζίνιο από την άσπρη βούλα μείωσε για το 4-2 δίνοντας το έναυσμα για τη συνέχεια.

Ο Λάμπαρντ, βλέποντας τον φωτεινό πίνακα να σηκώνεται και να δείχνει μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεων, απόρησε και χαμογέλασε μη πιστεύοντας ότι δεν κρατήθηκε παραπάνω χρόνος και για το VAR...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα