Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Για ένα «θαύμα» στη Βαυαρία οι Πειραιώτες (polls)

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Για ένα «θαύμα» στη Βαυαρία οι Πειραιώτες (polls)

bet365

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Γερμανία για την 4η αγωνιστική του Champions League, με τη Μπάγερν να βρίσκεται σε κρίση, αλλά να παραμένει το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του ομίλου.

Από άποψη εντυπώσεων, το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» εξελίχθηκε καλά για τους «ερυθρόλευκους». Παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-3, κατάφεραν να πιέσουν για την ισοφάριση ως το τέλος και να κερδίσουν το χειροκρότημα της κερκίδας τους.

Στο συγκεκριμένο πεδίο, αυτό της επίγευσης της κάθε παράστασής τους, οι Βαυαροί συνέχισαν να χάνουν! Το 5-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη το περασμένο Σάββατο δεν σήμανε απλά μια «βαριά» κι ιστορική ήττα για τη Μπάγερν, αλλά δρομολόγησε και την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς από την τεχνική της ηγεσία, βάζοντας τον σύλλογο σε κλίμα εσωστρέφειας, πριν καν τα μέσα της σεζόν!

Αυτό είναι το «τοπίο» λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Champions League στην Allianz Arena. Αρκούν για να καταστήσουν το παιχνίδι κάτι σαν… ντέρμπι; Δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας, αλλά και της παράδοσης των ελληνικών ομάδων γενικά και του Ολυμπιακού συγκεκριμένα στη Βαυαρία, είναι μάλλον δύσκολο, όσο κι αν η μπάλα… γυρίζει!

Πάντως, πρόκειται δεδομένα για τη σημαντικότερη πρόκληση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στον όμιλο. Η έδρα, ο αντίπαλος και η πρόκληση για μια σημαντική επιτυχία που θα ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα τη βάζουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πλείστους όσους λόγους.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ ΦΙΝΑΛΕ

Στη συγκεκριμένη λογική, αυτή των γκολ και των σοβαρών πιθανοτήτων που θέλει να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του, κυμαίνονται και οι στοιχηματικές επιλογές. Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο το τελικό σκορ να είναι 2-1, 2-2 ή 3-2, δηλαδή το παιχνίδι να έχει αντίστοιχη διακύμανση με αυτό του Φαλήρου προ δυο εβδομάδων, βρίσκεται στο 6.00 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Αντίστοιχο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η πιθανότητα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να το πιάσει από κει που το… άφησε κόντρα στους Πειραιώτες. Μετά τα δυο γκολ στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, ο Πολωνός έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φέτος. Για τον λόγο αυτό, εξαιρετικά πιθανό είναι το να σκοράρει πρώτος στο Μόναχο, ενώ συνδυαστικά με το να διαμορφωθεί 3-1 το τελικό σκορ, η επιλογή προσφέρεται στο 15.00 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Συνολικά, αναφορικά με τα γκολ, το ενδεχόμενο να σημειωθούν 4-6 τέρματα στο παιχνίδι βρίσκεται στο 1.95, ενώ για 2-3 γκολ η επιλογή προσφέρεται στο 2.60.

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Συνολικά το Πάμε Στοίχημα υπάρχουν για ένα ακόμα παιχνίδι Champions League πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για κάθε επιλογή, ενώ προσφέρονται και οι Πόντοι Αξιολόγησης καθώς και οι αγορές «Πότε θα γίνει Over 2,5» και «Τελικό Αποτέλεσμα ή Over/Under 2,5».

Και φυσικά εκτός από τα ειδικά στοιχήματα που αναφέρουμε υπάρχουν κι άλλα για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα