UEFA: «Θα γίνει έρευνα για το ματς των Νέων του Ολυμπιακού, περιμένουμε τις εκθέσεις»

Gazzetta team
UEFA: «Θα γίνει έρευνα για το ματς των Νέων του Ολυμπιακού, περιμένουμε τις εκθέσεις»

bet365

Η Μπάγερν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία - διαμαρτυρία προς το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της UEFA, που όμως έκανε γνωστό ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την έρευνα των όσων έγιναν στον Ρέντη στο ματς των Νέων του Ολυμπιακού με την Μπάγερν.

Όπως μεταδίδουν γερμανικά media σαν το Merkur η Μπάγερν έκανε επίσημα διαμαρτυρία προς την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA. Από την εισβολή των χούλιγκανς τραυματίστηκαν τρεις Γερμανοί φίλαθλοι που βγήκαν από το νοσοκομείο και ένας 13χρονος παίκτης των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Κανένας δεν χτύπησε σοβαρά με τους χούλιγκανς να πηγαίνουν ακόμα και προς την πλευρά του Ολυμπιακού ενώ μπήκαν μπροστά για να τους σταματήσουν βετεράνοι άσοι όπως οι Βαϊτσης και Βαμβακούλας. Σύμφωνα πάντως με άλλα ρεπορτάζ των Γερμανών οι τραυματίες ήταν έξι συν ένας άνθρωπος της ασφαλείας του γηπέδου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η UEFA απάντησε ήδη σε επικοινωνία της Μπάγερν ως εξής: «Θα γίνει έρευνα για το ματς των Νέων του Ολυμπιακού. Περιμένουμε τις εκθέσεις. Θα ξεκινούσε έτσι και αλλιώς ανάλογη διαδικασία». Παράλληλα εκπρόσωπος της Μπάγερν τόνισε πως θεωρεί ότι η UEFA θα κάνει όλα όσα πρέπει για το συμβάν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα