Επιστροφή στ' αστέρια με την Μπάγερν Μονάχου (infographics & polls)

Gazzetta team
Επιστροφή στ' αστέρια με την Μπάγερν Μονάχου (infographics & polls)

bet365

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ρυθμούς Champions League και θα φιλοξενήσει για την 3η αγωνιστική την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Νίκησε τον ΟΦΗ και παρέμεινε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Πλέον μπαίνει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Σε ρυθμούς Champions League. Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου η οποία προέρχεται από την εμφατική νίκη μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ με 7-2,

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου μαζί με την Τότεναμ μετά από δύο αγωνιστικές και θα υποδεχτεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση. Η Μπάγερν η οποία μπορεί να έχει κάνει το 2 στα 2 στον όμιλο αλλά στη Μπουντεσλίγκα δεν μπορεί να φτιάξει ένα σερί νικών. Μετά από 8 ματς η ομάδα του Μονάχου μετράει μόνο 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Το Σάββατο μάλιστα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Αουγκσμπουργκ από έναν πρώην ερυθρόλευκο. Τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Να σκοράρει ο Σεμέδο και συνολικά γκολ 4 έως 6!
Αν και κεντρικός αμυντικός είναι ο παίκτης ο οποίος στα φετινά ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού έχει βρει δίχτυα ήδη 3 φορές! Ο Ρούμπεν Σεμέδο εκμεταλλεύεται τις στατικές φάσεις των «ερυθρολεύκων» και δίνει λύσεις στο σκοράρισμα για τον Ολυμπιακό.

Δεδομένα ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βρει λύσεις από τις στατικές του φάσεις κόντρα στη Μπάγερν μιας και δεν θα έχει όσες ευκαιρίες είχε με τη Τότεναμ ή τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Κόβατς δεν θα έχει και τον Σούλε στην άμυνα ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο κομμάτι.

Το να σκοράρει ο Σεμέδο οποιαδήποτε στιγμή και το ματς να έχει 4 έως 6 γκολ προσφέρεται στο PameStoixima του ΟΠΑΠ σε απόδοση 20.00.

Για αυτούς που πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει την Μπάγερν Μονάχου υπάρχει το ειδικό στοίχημα να σκοράρει πρώτος ο Γκερέρο και το ματς να τελειώσει 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων». Στην μεγάλη απόδοση 75.00.


Ο Λεβαντόφσκι είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός στην Ευρώπη
Εχει ήδη 16 γκολ! Δεν έχει φύγει ο Οκτώβρης και ο Λεβαντόφσκι έχει προλάβει να πετύχει 12 γκολ στην Μπουντσεσλίγκα (σε 8 ματς), 3 στο Champions League κι ένα στο Κύπελλο Γερμανίας.

Ο Πολωνός επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεδομένα θα είναι η αιχμή του δόρατος στο ματς της Τρίτης.

Το να σκοράρει πρώτος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και η Μπάγερν Μονάχου να νικήσει 3-1 προσφέρεται στο PameStoixima του ΟΠΑΠ σε απόδοση 18.00.

Οπως υπάρχει και το ειδικό στοίχημα να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς ο Κουτίνιο και η Μπάγερν να έχει over 5.5 κόρνερ στο ματς (σε απόδοση 3.80).


Περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη του αγώμα και κατά την διάρκεια του
Συνολικά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου πριν από την έναρξη και κατά την διάρκειά του.

Και φυσικά εκτός από τα 4 συνδυαστικά στοιχήματα που αναφέρουμε υπάρχουν κι άλλα για το ντέρμπι τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Οπως για παράδειγμα ποιος θα σκοράρει χατ-τρικ, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος αλλά και ποιος θα χριστεί σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League το Boost νίκης!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα