Κριστιάνο Ρονάλντο: Κορυφαίος winner στο Champions League! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κορυφαίος winner στο Champions League! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Κορυφαίος winner στο Champions League! (vid)

bet365

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ανήκει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει τ' όνομά του εφάμιλλο με τη λάμψη του Champions League. Μετά το 3-0 της Γιουβέντους επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Πορτογάλος, είναι πλέον και ο απόλυτος winner του τουρνουά!

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Αλκμάαρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 200+ ειδικά στοιχήματα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «μπιανκονέρι», το βράδυ της Τρίτης πέτυχαν τρία γκολ και δεν χρειάστηκαν... «ασπιρίνες» απέναντι στη γερμανική ομάδα που ταξίδεψε στο Τορίνο και έφυγε από εκεί ηττημένη στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ιγουαΐν και ο Μπερναρντέσκι πέτυχαν τα δυο πρώτα γκολ για τη «Γηραιά Κυρία», με τον Κριστιάνο να καταφέρνει να βάλει τ' όνομά του στη λίστα των σκόρερ και να το καταφέρνει διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Με αυτή τη νέα νίκη που πανηγύρισε ο CR7, είναι πλέον ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα θετικά αποτελέσματα στην ιστορία του πιο λαμπερού ποδοσφαιρικού θεσμού σε επίπεδο συλλόγων στην Ευρώπη!

Έχει μετρήσει 164 παιχνίδια, έχει πετύχει 127 γκολ και έχει κατακτήσει 5 φορές το τρόπαιο που κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να πιάσει στα χέρια του και να σηκώσει ψηλά στον ουρανό.

Πλέον, ξεπερνώντας και τον Ίκερ Κασίγιας, είναι εκείνος με τις περισσότερες νίκες ever στον θεσμό, πιάνοντας τις 102, ενώ, ισοφάρισε και την επίδοση του σπουδαίου Ραούλ, με τις περισσότερες ομάδες απέναντι στις οποίες έχει σκοράρει στην ιστορία του Champions League, μετρώντας 33 «θύματα».

Φυσικά, με το γκολ του στο ματς με τη Λεβερκούζεν (δεν είχε καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο ισόπαλο 2-2 με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων), έχει πετύχει γκολ σε 14 διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους στην κορυφαία διοργάνωση!

Επιπλέον, κανείς άλλος δεν έχει φτάσει στα επίπεδα του CR7, στο σκοράρισμα απέναντι σε συλλόγους από μια συγκεκριμένη χώρα, έχοντας 27 γκολ στον λογαριασμό του σε 25 αναμετρήσεις με γερμανικούς εκπροσώπους...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα