Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Βόλτα στη Μόσχα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Βόλτα στη Μόσχα (vid)

bet365

Η Ατλέτικο πέρασε εύκολα (0-2) από τη Λοκομοτίβ, την προσπέρασε στη βαθμολογία και συγκατοικεί με τη Γιουβέντους στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Ηταν το φαβορί και κατάφερε σχετικά εύκολα να πάρει το διπλό. Σε αντίθεση με το δικό της DNA, η Ατλέτικο παρατάχθηκε με τρεις επιθετικούς στη Μόσχα και έφτασε στο 0-2 επί της Λοκομοτίβ, η οποία δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος της δυσκολίας του αγώνα και να υπερασπιστεί ότι ήταν εκείνη 1η την 1η αγωνιστική (σ.σ.: είχε κάνει διπλό στη Λεβερκούζεν).

Σε δύο χρόνους (48') ο Ζοάο Φέλιξ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην Ευρώπη με τους Ροχιμπλάνκος, για να γίνει ο νεότερος σκόρερ (19 ετών, 325 ημερών) στην ιστορία τους στον θεσμό, ξεπερνώντας τον Αγουέρο (20 ετών, 106 ημερών).

Ο ίδιος ξεκίνησε μάλιστα και τη φάση του δεύτερου γκολ, με την προβολή του Παρτέι (58') να κλειδώνει το τρίποντο. Ετσι η Ατλέτικο παρέμεινε αήττητη και στην τρίτη επίσκεψη στο εν λόγω γήπεδο (2 νίκες, 1 ισοπαλία) και βρέθηκε στην κορυφή, όπου συγκατοικεί με τη Γιουβέντους.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγιέρμε, Χέβεντες, Μουρίλο, Ρίμπους, Ιγκνατίεβ (80' Εντερ), Κριχόβιακ, Ζοάο Μάριο, Μπαρίνοβ, Σμόλοβ (83' Κολομέιτσεβ), Ζαμαλετντίνοβ (33' Ιντόβου)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Αρίας, Φελίπε, Χιμένες, Λόντι, Σαούλ, Κόκε (87' Κορέα), Παρτέι, Μοράτα, Ζοάο Φέλιξ (84' Ερμόσο), Ντιέγκο Κόστα (77' Λεμάρ).

4ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Ατλ. Μαδρίτης 4 (4-2)
2. Γιουβέντους 4 (5-2)
3. Λοκ. Μόσχας 3 (2-3)
4. Λεβερκούζεν 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (22 Οκτωβρίου)
Ατλ. Μαδρίτης – Λεβερκούζεν
Γιουβέντους – Λοκ. Μόσχας

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα