Ρεάλ Μαδρίτης – Μπριζ 2-2: Τα... χάλια της (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπριζ 2-2: Τα... χάλια της (vid)

bet365

Στο χειρότερο ξεκίνημά της σε όμιλο Champions League η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Μπριζ, ισοφάρισε 2-2, αλλά συνέχισε να προβληματίζει με την εικόνα της.

Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί. Η Ρεάλ στη 2η αγωνιστική των ομίλων να έχει μόλις έναν βαθμό. Και το απρόσμενο; Να λέει και πάλι καλά. Τι άλλο να σκεφτείς, όταν στο 39' είχε βρεθεί να χάνει 0-2 από την Μπριζ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και να καταφέρνει να σώσει τουλάχιστον την ισοπαλία (2-2) στο φινάλε. Από τις 153 ομάδες που ξεκίνησαν με έναν πόντο στη 2η αγωνιστική, μόνο οι 30 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση (19,6%).

Στο 9' ο Ντένις έβαλε ένα περίεργο γκολ με απίθανο-άθελά του- τελείωμα. Πήρε την παράλληλη, βρέθηκε απέναντι στον Κουρτουά και χωρίς να καταλάβει και ίδιος πώς, έκανε το 0-1, το οποίο πιστοποιήθηκε στο VAR ότι δεν ήταν οφσάιντ. Και εκεί που αναμενόταν ανατροπή, έγινε το απίθανο 0-2 ξανά με τον Ντένις στην πλάτη της άμυνας (39'), με τον Νιγηριανό φορ να γίνεται ο τρίτος αντίπαλος με δύο γκολ στο ημίχρονο σε ευρωπαϊκό ματς εκεί μέσα (1991 Ρατσένκο, 2018 Μάντζουκιτς).

Η Ρεάλ δεν ήταν καλή, αλλά βρήκε την ισοπαλία με δύο κεφαλιές. Η πρώτη του Σέρχιο Ράμος (55') σήμανε και το 10ο γκολ του στον θεσμό, όπου περισσότερα ως αμυντικοί σκόρερ έχουν μόνο οι (Ρομπέρτο Κάρλος 16, Ελγκέρα 15, Πικέ 14). Η πίεση αυξήθηκε μέχρι το φινάλε. Στο 84' αποβλήθηκε ο Φόρμερ και στο επόμενο λεπτό ο Καζεμίρο έσωσε κάπως τα πράγματα. Στο ημίχρονο είχε βγει αλλαγή χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού ο Κουρτουά και γενικότερα το κλίμα στο γήπεδο και στην εξέδρα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό...

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά (46' Αρεολά), Σέρχιο Ράμος, Νάτσο (46' Μαρσέλο), Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο, Λούκας Βάθκεθ (67' Βινίσιους), Αζάρ, Μπενζεμά

Μπριζ (Πολ Κλεμέντ): Μινιολέ, Σομπόλ, Μάτα, Ντελί, Μέχελε, Φόρμερ, Ριτς, Βανάκεν, Τάου (90'+2' Σκρίβερς), Ντένις (71' Οπέντα, 87' Κουλς), Ντιατά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα