Με σκόρερ Βαλμπουενά ψάχνει διπλό στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός (infographic & polls)

Με σκόρερ Βαλμπουενά ψάχνει διπλό στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός (infographic & polls)

Gazzetta team
Με σκόρερ Βαλμπουενά ψάχνει διπλό στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός (infographic & polls)

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα με στόχο τη νίκη που θα τον κάνει φαβορί για την 3η θέση και θα τον κρατήσει και στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το Champions League επιστρέφει. Και ο Ολυμπιακός δίνει ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο, παιχνίδι του για τον όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν τον Ερυθρο Αστέρα σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση.

Γιατί εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει κι επιστρέψει από τη Σερβία με τη νίκη τότε αυτόματα θα έχει διαφορά 4 βαθμών από τον Ερυθρό Αστέρα, θα γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο Europa League και φυσικά θα είναι στο κόλπο ακόμα και για την πρόκριση στους 16 του Champions League μιας και δεν γνώρισε την ήττα από τη Τότεναμ την πρώτη αγωνιστική.

Προφανώς το έργο των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς δεν θα είναι εύκολο. Ο Ερυθρός Αστέρας εκμεταλλεύεται την έδρα του και δημιουργεί δύσκολες συνθήκες για κάθε αντίπαλο. Πέρσι η Νάπολι δεν νίκησε (0-0), η Λίβερπουλ έχασε (2-0) και μόνο η Παρί είχε περάσει από το Βελιγράδι.

Ομως ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι μπορεί να παίρνει μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες εκτός έδρας και δεδομένα μπορεί να το κάνει και με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ξανά γκολ ο Βαλμπουενά ή ο Γκερέρο
Είχε γκολ κι ασίστ κόντρα στην Τότεναμ. Στο Βελιγράδι θα συμπληρώσει 101 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά ματς. Ο Ματιέ Βαλμπουένα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φυσικά υπάρχουν οι ανάλογες στοιχηματικές προκλήσεις.

Υπάρχει λοιπόν ο συνδυασμός ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (εκτελεί και όλες τις στημένες φάσεις των «ερυθρόλευκων») και οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν over 4.5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 6.25.

Φυσικά δεν είναι μόνο ο Βαλμπουενά. Και ο Γκερέρο είναι σε καλό... φεγγάρι. Το να σκοράρει πρώτος στο ματς και ο Ολυμπιακός να νικήσει με 2-1 υπάρχει σε απόδοση 24.00!

Και τα δύο συνδυαστικά στοιχήματα προσφέρονται στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Oι επικίνδυνοι του Ερυθρού Αστέρα
Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει αρκετές γνώριμες φάτσες στο Βελιγράδι. Ο Κάνιας ήταν μέχρι πρότινος αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία ήταν στον Αρη και βρισκόταν στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» το καλοκαίρι. Ομως περισσότερο από όλους γνωρίζει τον Μάρκο Μάριν.

Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα πήγε να κάνει μεγάλη ζημιά στη Μπάγερν στο Μόναχο και να ισοφαρίσει το ματς μιας και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του.

Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ερυθρός Αστέρας να έχει over 3.5 κόρνερ στο ματς υπάρχει σε απόδοση 10.00.

Οπως υπάρχει και το ενδεχόμενο να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Πάβκοβ και ο Ερυθρός Αστέρας να νικήσει με 2-1 σε απόδοση 27.00.

Και τα δύο συνδυαστικά στοιχήματα προσφέρονται στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη του αγώμα και κατά την διάρκεια του
Συνολικά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα πριν από την έναρξη και κατά την διάρκειά του.

Και φυσικά εκτός από τα 4 συνδυαστικά στοιχήματα που αναφέρουμε υπάρχουν κι άλλα για το ντέρμπι τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα